Hiç öyle sandığınız gibi değil, yazdıklarınızdan anlıyorum ki Linux'da Windows gibi normal bir işletim sistemi sanıyorsunuz. Normal bir kullanıcının kullanması önerilmez. Çoğu oyunu oynayamazsınız, oynasanız bile tonla problem yaşarsınız. Programlar için de geçerli. Ayrıca normal kullanımı da zor, bir şey kurmak vs.
Windows gibi rahat kullanamayacağını açıklamak istedim yani. Arkadaş bilgisiz Linux konusunda.Bir şeyler kurmak çok daha kolay, 2 cümle kod yazmak zor geliyorsa kullanmasın zaten.
Windows gibi rahat kullanamayacağını açıklamak istedim yani. Arkadaş bilgisiz Linux konusunda.
Katılmıyorum, oyun tarafında kısmen haklı olabilirsin ancak konu sahibi büyük ihtimal GNU/Linux'da olmayan bir programı, iş veya okul farketmeksizin profesyonel olarak kullanmıyor belli bu yüzden alternatif programları kullanabilir. Ayrıca son kullanıcıyı hedefleyen dağıtımlar var. En başında Linux Mint geliyor. İlla terminal kullanacağı bir an gelecektir ancak yukarda da dendiği gibi 2 satır komut girmekten acizse kullanmasın.Hiç öyle sandığınız gibi değil, yazdıklarınızdan anlıyorum ki Linux'da Windows gibi normal bir işletim sistemi sanıyorsunuz. Normal bir kullanıcının kullanması önerilmez. Çoğu oyunu oynayamazsınız, oynasanız bile tonla problem yaşarsınız. Programlar için de geçerli. Ayrıca normal kullanımı da zor, bir şey kurmak vs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.