Linux nasıl?

Bilinmemesi normal sanırım. Avukatlık ile alakalı bir durum, ilgili olmayanın bilmemesi normal.

Bu uygulamada resmi belge paylaşımı falan oluyor mu? Güvenlik gerekiyor mu? Sonra başınıza iş almayın.
E imza ile oluşturduğumuz dökümanları imzalayıp ilgili mercilere gönderiyoruz hocam.

Ubuntu'nun her sürümü sorunlu değil de, 20.10'un iyi olmadığını söyleyebilirim. 20.04.1 LTS sürümleri tercih edilebilir, stabildir.

Şahsen kendim Kubuntu 20.04.1 LTS kullanıyorum. Birkaç husus dışında problem görmedim, onlar da Linux dağıtımlarının hepsinde olan sorunlar.

Çok stabilite isteniyorsa zaten dağ gibi Debian var, onu tercih edin.

@EKAloji Hayır değil. Technopat Forumda aktif olarak Linux kısmında takılıp bana "Ubuntu" öneren bir tane adam göster.
Kimsenin sapık gibi her konuya "Ubuntu kur!" falan yazdığını düşünmüyorum. Ben genel olarak Ubuntu öneriyorum, şu arama da da (ubuntu öneririm site:technopat.net/sosyal/ - Google'da Ara) önerenlerin olduğunu görüyorum.

Windows varken neden Linux? :D sanal makineye Kali Linux kurdum alışmaya başladım kullana kullana komutlara alışıyorsunuz kolay gelmeye başlıyor yalnız ofis için demişsiniz Linux için ofis uygulaması falan var mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı