Linux neden Windows'dan daha iyi?

Zaten cevabını verdim. mitigations=off yapınca performans +10%, Windows'da var ayarı regedit içerisinde, yaparsanız 10%+. O'nun haricinde performansta bir değişiklik yok, varsa da bir elin parmaklarını geçmiyor zaten.

Dediklerinizin hiçbiri bahsettiğiniz kadar FPS arttırmıyor. Saydıklarınız toplamda %10 arttırmaz.

Plasebo etkisi, Linux kullanıyorum etkisi diyelim biz ona . Benchmarkların hiçbirinde aman aman fark çıkmıyor.

İnternet ortamında LoL'cülerden sonra en toksik kitle Linux kitlesi. İkisi de genelde hayatsız insanlardan oluşuyor. (Ben dahil)

Bağımlılıkların ortak kullanılması da bana sorarsan bir sorun. Özellikle internet bağlantısı konusunda birkaç sıkıntı yaşadım bu yüzden. Yine de Linux'un paket yöneticilerini tercih ederim ya.

Nasıl yav? Kendi sistem uygulamaları bile temalara uymuyor Windows'un.

Bu arada MPC'nin klonu var Linux için.

Performans konusunda çok fazla fark yok,
Intel'de çok fark olmasa da AMD işlemcilerde iyi fark var gibi. Test sonuçlarına göre en azından.

Dediklerinizin hiçbiri bahsettiğiniz kadar FPS arttırmıyor. Saydıklarınız toplamda %10 arttırmaz.
FPS ve performans arasındaki farktan neyden bahsettiğimi bile anlamadığınız ortada. O yüzden size cevap verme gereksinimi bile duymuyorum.

Plasebo etkisi, Linux kullanıyorum etkisi diyelim biz ona . Benchmarkların hiçbirinde aman aman fark çıkmıyor.

Benchmark diye izlediğin şey epes patos süngürsilen videoları falan mı?

Default Linux Kernel ile zen kernel değişince bile performans değişiyor NT kernel kaç yıldır güncel değil ona rağmen performans değişmiyorsa farklı bir sıkıntı vardır.
Yahu o öyle bir şey mi? Bina inşa ederken sürekli temelinin betonunu mu döküyorsun? Adamlar yapmış duruyor işte.

FPS ve performans arasındaki farktan neyden bahsettiğimi bile anlamadığınız ortada. O yüzden size cevap verme gereksinimi bile duymuyorum.

Neden beni değil de diğer kullanıcılara yanıt vermiyorsunuz o zaman? Ayrıca FPS ve performansı sizden daha çok ayırt ediyorumdur eğer bu kafada yaşıyorsanız. Yazık kafanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…