Linux neden Windows'dan daha iyi?

O işlemciyle mitigations=off yaptığınızda elde edeceğiniz performans işte.

Abi şaka mısın? Windows'ta her şeyi yapmama rağmen o şekilde o dediğin parametre bile ayarlı Windows'ta fakat Arch'a gelirsek hiçbir şey yok sürücüler ve zen kernel kuruluydu sadece.

Kendim uzun süre Windows'da kullandım, Linux'da yeterince kullandım.

Uzun dediğiniz 2 gün falan mı? Ayrıca Windows'u uzun süre, Linux'u yeterince kullanmışsınız.

Neden beni değil de diğer kullanıcılara yanıt vermiyorsunuz o zaman? Ayrıca FPS ve performansı sizden daha çok ayırt ediyorumdur eğer bu kafada yaşıyorsanız. Yazık kafanıza
Zaten cevap vermişim. Papağan gibi tekrarlamanın anlamı yok, hala aynı şeyleri sorup duruyorlar yediremeneyen "I use arch btw." kitlesi. Ben sıkıldım gerçekten, iyi günler herkese.

Zaten cevap vermişim. Papağan gibi tekrarlamanın anlamı yok, hala aynı şeyleri sorup duruyorlar yediremeneyen "I use arch btw." kitlesi. Ben sıkıldım gerçekten, iyi günler herkese.

Hızlı olursanız iyi olur hocam

Arch'a da bindir aynı yükü şahlansın işlemcin. Kernel yarışı mı yapıyoruz işletim sistemi mi kapıştırıyoruz anlamadım. Windows'un son kullanıcıya kolay bir arayüz ve işlev sağlamak için çalıştırdığı şeylerden o aradaki fark.

350'yi verebileceksen neden olmasın?
Çekirdek sayısı * yarım arduino vereyim ödeşelim olur mu?

Arch'da dd ile bir şey yazdırdıktan sonra sync yazmak bile sana manuel bir külfet. Windows ile 350 kapıştırıyorsun.

Anlamıyorsun herhalde hiçbir performans ayarı yapmadım Arch üzerinde ona rağmen bu kadar alıyorum, windowsda debloat, Tweak bir sürü Regedit ayarı yapmama rağmen bu şekilde.

Türkçe öğrenin demekte haklıymışım Herhalde korkudan elleri titremiş

Bir Linux kullanıcısı olarak bu yazıyı her yerde görmek kabak tadı vermeye başladı ve yazı dokuz milyon yanlış bilgilendirme içeriyor.

Bir ek olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…