Linux neden Windows'dan daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanıcı olarak Linux'le acı çekmek istemem.

KUllanımı Windows'a göre daha rahat benim için birkaç şey dışında. Ama o da her işletim sistieminde olan bir şey birindeki eksik diğerinde yoktur mesela.

Bir şey yarıştırmak seviyesine düşmeseydiniz güzel olurdu. Ergen cevaplarla haklı bile olsanız çok fark etmez.

Günlük kullanıcı olarak Linux'le acı çekmek istemem.

Acı çekilecek bir şey değil aslında hocam. Her şeyin grafik arayüzünü yaptılar.

@Cruslan bir proje yapacağında render gibi, Windows NT mi kullanırsın Linux kernel mi kullanırsın?

Tabii ki de Linux kernel.

İşletim sistemini aç da görelim o zaman Windows fanboyu seni.
Buyur

Ben şu an Windows kullanıyorum ve Linux'un daha iyi olduğunu da detaylı olarak kabul ediyorum.
Afferim. Ben de dual kullanıyorum ve ikisinin de birbirine karşı artıları olduğunu kabul ediyorum. Beğenmediniz NT gitse dünya bir günde başınıza yıkılacak.
Sor bakalım kendine açık kaynaklı mıymış o yazılım?
Sor bakayım üçüncü parti mi yazılım, ben açık mı dedim?

Kapalı kaynak olduğu için zaten güvenli olmuyor. Ayrıca evet. 3. parti yazılım. Sisteme dahil değil.

@Cruslan bir proje yapacağında render gibi, Windows NT mi kullanırsın Linux kernel mi kullanırsın?
Gerçekten bilgisayardan para kazanan çoğu kişi Mac kullanıyor. Apple Silicon'un ARM işlemciler içindeki özel hızlandırma motorları NVIDIA, Intel ve AMD'nin, Windows ve Linux'un kombinasyonlarının dahi veremediği performansı verebiliyor. Gerçekten para kazansaydım Mac, eğer olmuyorsa Windows kullanırdım. Ancak Linux kullanmazdım.

Güzel bir yazı olmuş, elinize sağlık.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…