Linux neden Windows'dan daha iyi?

Hocam çünkü Linux'u kullanmaya başlayalı 15 gün olan kişilerin yorum yapması sinirlendiriyor.
Agustostan beri ful zamanli Linux kullanicisiyim, dogdugunuz gunden beri kullaniyorsaniz eyvallah, ucuncu haftaya vardiniz herhalde.

Ego tatmini falan yapiyor galiba. Ne ilginc olay, bu arkadas surekli farkli farkli konuda gelip salliyor.

Anlamadigim sey ise bu konuda nasil Windows vs Linux tartismasi cikti. 3-4 gun once de acildi, kapatildi moderatorler tarafindan. Buda oyle olacak gibi. 2 dakika yorum yapalim dedik, alayci tavirla konusmasa neyse, Linux kullaniyor, cogu zaman kullandiriyor, sorunlara yardim ediyor ancak gelipte alayci bir tavirla Windows savunuyor. Bunu her konuda yapmasa neyse, benim konumda da, mesajimda da yapiyor.

Ben rozetler, puanlar gibi şeyleri işaret etmedim fotoğrafta.
Eger adim uzerinden bana hakaret etmeye calistiysan itiraf et caniko.

Hocam onu düzelttiler gizlilik kısmından ayarlayabiliyorsun.
Haberim yoktu, bi elleseyim az sonra.

Crushlan hocam mi, malesef dedigi cogu seye ben de katiliyorum :/ Tamamina değil ama coguna.

Beni de gerçekten çok şaşırtıyor. Bir türlü anlayamıyorum o arkadaşı ben.

Katilmaniz bir seyi degistirmez, tavriniz onemli olan. Tatli tatli konustuktan sonra gerisi onemli degil. Dedigi seylerde yanlis da var, yok degil.

Hocam varsa düzeltin lütfen. Ben arkadaşların dediklerini ilk önce araştırıp sonra ekliyorum.

Gordugum yanlislardan bir tanesi yazdigim ilk mesajda var. İlk ben yazmisim zaten.

Dağıtım da etkiliyor masaüstü ortamı da. Dağıtımımıza kendimiz birçok tool yazarsak n'olur? Performans düşüşü

Dağıtım da etkiliyor masaüstü ortamı da. Dağıtımımıza kendimiz birçok tool yazarsak n'olur? Performans düşüşü
Servislere gore. Kerneller ayni, degisen bir sey yok. Ayni TTY ekranini kullaniyorsunuz. Dagitim cok etkilemez, dedigim gibi en fazla 120 MB kullanir tek basina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…