Linux nedir?

Windows olduğunda fiyat artıyor. Bu yüzden Linux veya FreeDos şekilde satıyorlar. Amaç fiyatın biraz daha düşük olması.

Cihaz üzerine sistem kurulu gelmiyor. Bu sayede cihaz biraz daha ucuza satılıyor. Sistem kurunca sistem parası da ekleniyor cihaza. Satış tekniği kısacası. Maliyeti biraz düşürdüğü için iyi olabilir. Lisansı olanlar için iyi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux açık kaynak kodlu ve en fazla özelleştirilebilen işletim sistemi dağıtımlarının çekirdeğidir. (Ubuntu, Pardus vb.)
En iyisi diyemeyiz ama yinede biraz daha güvenlidir ve genellikle ücretsizdir.

Technopat gibi internet siteleri Cent OS adlı bir Linux dağıtımında kuruludur mesela...
Daha fazla kaynak ve bilgi istersen Linux nedir? Google

Bu arada unutmadan Android bir Linux dağıtımıdır. :)

En iyi işletim sistemi windows 8.1 mi dalga geçiyorsun herhalde. Arch Linux denemelisiniz.

En iyi işletim sistemi windows 8.1 mi dalga geçiyorsun herhalde. Arch Linux denemelisiniz.

En iyi işletim sistemi Windows 8.1'dir şu an. Unfeeling'in dediği sebepten dolayı böyle bir satış stratejisi var.

En iyi işletim sistemi kişiden kişiye değişir. Ben Windows'u severim, diğeri Mac OS, başkası Linux.

(Meselam, herkezin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz? Ben bu şekil geyinirim, bu bayan şu şekil geyinir, şu şekil geyinir.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı