Easy Anti Cheat?
Epic Online Services launches Anti-Cheat support for Linux, Mac, and Steam Deck
Easy Anti-Cheat now supports all major PC operating systems, including Linux, Mac, and Steam Deck.
Easy Anti Cheat?
Sabotaj, Paladins vs. oyunlarınıda oynayamayacağız.Var. Sadece anti-hile sisteminin olduğu oyunlar çalışmıyor çoğunlukla. Tabii istisnalar mevcut. Ama o kadar çok değil.
Çalışmıyor mesela Fall Guys oynayamazsınız.
Çalışıyor ama yapımcı eklemeli.Var. Sadece anti-hile sisteminin olduğu oyunlar çalışmıyor çoğunlukla. Tabii istisnalar mevcut. Ama o kadar çok değil.
Çalışmıyor mesela Fall Guys oynayamazsınız.
Yapımcılar getirebilir, bazıları getirdi diye hatırlıyorum @blamenvidia söylemişti yanlış bilmiyorsam.
Hocam eklemesi için ne yapılması gerekiyor? Nasıl harekete geçireceğiz peki?Çalışıyor ama yapımcı eklemeli.
Siz değil yapımcılar yapıyor diye biliyorum.Hocam eklemesi için ne yapılması gerekiyor? Nasıl harekete geçireceğiz peki?
Çalışıyor ama yapımcı eklemeli.
Yapımcılar getirebilir, bazıları getirdi diye hatırlıyorum @blamenvidia söylemişti yanlış bilmiyorsam.
Sabotaj, Paladins vs. oyunlarınıda oynayamayacağız.
Yapımcı getirmemiştir, zaten destek çok yeni Eylül ayında geldi daha. Steam Deck çıktıktan birkaç ay içinde görebiliriz belki desteğini.Fall Guys neden borked?
Bari Paladins olsaydı..Türkiye'de Linux ne diye sorsanız şeker markası diyenler çıkacağı için Türk firmalar da Linux dağıtımlarına hiç bulaşmıyorlar.
Bari Paladins olsaydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.