Eğer oyun destekliyorsa Linux'ta arkada sistem daha az şey çalıştırdığı için belli bir düzeyde artar.
Windows 11'den beklentim bu eğer böyle olursa oyun için daha hızlı olur.
Eğer oyun destekliyorsa Linux'ta arkada sistem daha az şey çalıştırdığı için belli bir düzeyde artar.
Bakin bilmeden yorum yapiyorsunuz yapmayin. Ustune yeni tanisan birine Debian oneriyorsunuz.Linux öyle olmuyor. Tabanları çok farklı. Linux için ayrı programlar var. Hiç bilmeyen birisi iseniz geçince çok zorlanacaksınız. Program kurmak için bile kod yazmanız gerekiyor. Oyun tarafı hiç iyi değil Linux'un. Kesin iseniz Debian öneririm.
Windows 11'den beklentim bu eğer böyle olursa oyun için daha hızlı olur.
Eki Görüntüle 881628
Eki Görüntüle 881630
Valorant calismiyor, CS:GO'yu normal Windows gibi calistirabilirsiniz.Cogunlukla CS:GO ve Valorant oynuyorum ve FPS dususleri yasadigim için gecmek istiyordum
Bilgileriniz için sağ olun biraz arastirma yapacağım olmadi bir deneyip sonuclari paylasirim sizlerle.
Üzgün "Yazılım merkezi, Gdebi" sesleri. Terminalda yapılan şeylerin büyük kısmını GUI ile yapmak mümkün.Program kurmak için bile kod yazmanız gerekiyor.
Buguntu 20'den iyi olduğu kesin. Fakat yeni başlayanlar için iyi seçim değil.Saf Debian pek iyi değil dürüst olursam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.