Linux temelli işletim sistemleri yeterli bir işletim sistemi midir?

Hocam gördüm örnekleri. Gerçekten çok üst düzey insanlar var ve her şeyi neredeyse terminalde yapıyorlar ama yani onları yaptığı işlemleri kendi günlük kullanımıma ölçeklendiremem ben maalesef. Terminale lafımız yok burada ama GUI'yi tercih ederim ben.
O zaman bu sizin tercihinizdir, Linux temelli işletim sistemlerinin yetersizliği değildir.

O zaman bu sizin tercihinizdir, Linux temelli işletim sistemlerinin yetersizliği değildir.
O baska bir kullanim alanıdır. Linux yetesiz olduğu taraftan ziyade imkanları olduğu tarafı kullanımları yani. Elbet GUI kullanmamak tercih olabilir.

@Bayram Tempest @900 @Better Call Mike @Ahmsef hocam Linux düşmanı değilim ben. Hatta Windows 11'de Linux'tan bile daha kötü bence. Çünkü performans sorunları vardır ve kullanılamayacak kadar kötüdür.

Son düzenleme:
O baska bir kullanim alanıdır. Linux yetesiz olduğu taraftan ziyade imkanları olduğu tarafı kullanımları yani. Elbet GUI kullanmamak tercih olabilir.

@Bayram Tempest @900 @Better Call Mike @Ahmsef hocam Linux düşmanı değilim ben. Hatta Windows 11'de Linux'tan bile daha kötü bence. Çünkü performans sorunları vardır ve kullanılamayacak kadar kötüdür.

Hocam Linux kullanmaya başlamak denize girmek gibidir. Girdiniz mi soğuk diyorsunuz sonra çıkamıyorsunuz. Umarım denersiniz. Merakınız olduğu kesin gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı