- Makaleler
- 5
Nereden indirebilirim?
Bu link üzerinden edinebilirsin. X86 or AMD64 Edition'u seç.
Nereden indirebilirim?
Bende buradan indirdim sadece birkaç not değineyim türkçe tam değil (ufak kısımlar unutulmuş) ayrıca defender yok sistemde ama sistem herşeyi virüs diye siliyor ve bu çok can sıkıcı.
Bu link üzerinden edinebilirsin. X86 or AMD64 Edition'u seç.
Windows 11 LTSC sürümüne bakabilirsin. @403976 hocam kullanıyordu bir süredir. Merak ettiğin olursa belki yardımcı olabilir.
Benimki %5 de geziyor boşta valorant ve LoL oynarken de memnun bıraktı ama çok iyimiş sizinki.
Hepsin de de windows daha iyi hem linux ne ki internette gezinmek için yapılmış bir işletim sistemi en az kullanılan işletim sistemi o windowsu kıskananlar linux daha iyi diyor zaten.Oyun destekleri, dil seçenekleri, performans, RAM kullanımı, güvenlik ve kullanım kolaylığı açılarından hangileri daha iyi?
Ben nerde linux sunucularına bağlan mışım? kanıt?@ertan21973 Büyük ihtimalle sizin bu siteye girerken bağlandığınız sunucular bile Linux ama siz bilirsiniz. Linux bizi kıskanıyor sonuçta.
Ben nerede Linux sunucularına bağlan mışım? Kanıt?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.