Linux vs Windows

Daha fazla  
Yusuf ipek isimli kanala baktığımda, Linux'u kullandığını, Windows'u sevmediğini, eksiklerinin olduğunu ve hataları olduğunu söylemişti. Ve her videosunda Linux kullanıyorum, Linux çok iyi falan diyor. İşte bu yüzden aklıma bir sorun takıldı. 32 GB RAM, 500GB SSD, UEFI anakart, TPM 2.0 aktif vb, Windows 11 destekleyen, hatta Windows 11deyim şu anda, Windows 11 kullanıcısıyım, Linux mu daha iyi, Windows mu? Linux'a geçmeli miyim? Yoksa Microsoft'un Windows işletim sisteminde kalmalı mıyım? Bellek tüketimi vb konularda, stabillik konusunda, yenilik eskilik modernlik konusunda vb pek çok hususu göz önünde barındırarak bir çözüm yazarsanız gerçekten mutlu olurum. İyi günler.

Yusuf ipek isimli kanala baktığımda, Linux'u kullandığını, Windows'u sevmediğini, eksiklerinin olduğunu ve hataları olduğunu söylemişti. Ve her videosunda Linux kullanıyorum, Linux çok iyi falan diyor. İşte bu yüzden aklıma bir sorun takıldı. 32 GB RAM, 500GB SSD, UEFI anakart, TPM 2.0 aktif vb, Windows 11 destekleyen, hatta Windows 11 deyim şu anda, Windows 11 kullanıcısıyım, Linux mu daha iyi, Windows mu? Linux'a geçmeli miyim? Yoksa Windows 11'de kalmalı mıyım? Bellek tüketimi vb konularda, stabillik konusunda, yenilik eskilik modernlik konusunda vb pek çok hususu göz önünde barındırarak bir çözüm yazarsanız gerçekten mutlu olurum. İyi günler.

Sistemin yeterince iyiyse Linux'a gerek yok, hem Linux'a geçersen Valorant LoL benzeri oyunlara giremezsin.

Yusuf ipek isimli kanala baktığımda, Linux'u kullandığını, Windows'u sevmediğini, eksiklerinin olduğunu ve hataları olduğunu söylemişti. Ve her videosunda Linux kullanıyorum, Linux çok iyi falan diyor. İşte bu yüzden aklıma bir sorun takıldı. 32 GB RAM, 500GB SSD, UEFI anakart, TPM 2.0 aktif vb, Windows 11 destekleyen, hatta Windows 11deyim şu anda, Windows 11 kullanıcısıyım, Linux mu daha iyi, Windows mu? Linux'a geçmeli miyim? Yoksa Microsoft'un Windows işletim sisteminde kalmalı mıyım? Bellek tüketimi vb konularda, stabillik konusunda, yenilik eskilik modernlik konusunda vb pek çok hususu göz önünde barındırarak bir çözüm yazarsanız gerçekten mutlu olurum. İyi günler.
Ne için kullanacaksın bilgisayarı ona göre.

Eğer özelleştirme ve gizlilik için değilse Linux güçlü bilgisayarlar için gereksiz bence.

Sadece Linux kullanmak bazı konularda inanılmaz özgürlük sağlarken bazı yerlerde de ya kısıtlıyor ya da o şeyi yapmayı çok zorlaştırıyor. Yani Windows ve Linux'u beraber kullanmak en mantıklısı. Bu arada yazılım ile ilgilenmiyorsanız çok da gerekli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı