4 yıl.. macunsuz...RAM önemli etken benim sorunum ısıdan drop yiyorum 4 yıldır macunsuz.
RAM'iniz kaç GB'dı hocam bu arada?
4 yıl.. macunsuz...RAM önemli etken benim sorunum ısıdan drop yiyorum 4 yıldır macunsuz.
Bilgisayarınıza acıdım hocammacunsuz.
16+8 var şu anda.4 yıl.. macunsuz...
RAM'iniz kaç GB'dı hocam bu arada?
OpenGL oyunlarda Linux, Windows'a fark atıyor. Minecraft oynuyorsanız evet geçmelisiniz. FPS'in 4'e katlandığına şahit oldum.
DirectX9-11 arası da hiç fena değil, istisnalar olsa bile genelde Linux önde.
Maalesef DirectX12 için aynısını söyleyemeyeceğim. 5-6 FPS fark bile olsa Windows önde oluyor.
Tüm bunlara rağmen ben memnunum açıkçası.
Arkadaşlar, Source motoru, dolayısıyla CS:GO Linux'te daha iyiydi evet. Ancak kabul etmelisiniz ki CS2'nin Linux portu bariz daha kötü. Bu Linux'un değil, muhtemelen Valve'ın Vulkan portunun bir sorunu.
Denemek bedava. Önce Windows'ta açın, sonra Linux'te. Ben de mesaja Internet'ten bulduğum şu videoyu iliştireyim.
Oyun için kullanıyorsan geçme bence.
Geçmelisin. Oynayacağın oyunlara https://www.protondb.com/ sitesinden bakabilirsin gizlilik konusunda en kötü distrolar bile Windows'tan iyi.
CS2 falan oynuyorsan pek tavsiye etmem. Vulkan ile DirectX arasında CS gibi oyunlarda FPS farkı var.
Kullanabilirsin, dualboot ile. BF1 ve Bannerlord destekliyor Linux.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.