Ubuntu en ağır Linux şimdi Kali kur diyenler de çıkar tavsiyem:Eski bilgisayarıma kurmak istiyorum Ubuntu'yu ama BIOS kilitli ve şifresini hatırlamıyor annemler.![]()
Manjaro XFCE Minimal ve AntiX.
Ubuntu en ağır Linux şimdi Kali kur diyenler de çıkar tavsiyem:Eski bilgisayarıma kurmak istiyorum Ubuntu'yu ama BIOS kilitli ve şifresini hatırlamıyor annemler.![]()
Lubuntu ve Pardus da ekleyelimUbuntu en ağır Linux şimdi Kali kur diyenler de çıkar tavsiyem:
Manjaro XFCE Minimal ve AntiX.
150+ üstü Linux denedim Pardus diğerlerine göre çok yavaş. Pardus fanboyu isen söyle hemen seni göz artı edeyim.Lubuntu ve Pardus da ekleyelim
Pardus sanal makine üzerinde 256MB ile bile açılabiliyordu.
Pardus fanboyu değilim merak etme150+ üstü Linux denedim Pardus diğerlerine göre çok yavaş. Pardus fanboyu isen söyle hemen seni göz artı edeyim.
Bu konuda asla nazik olmaya çalışmayacağım.
AntiX Linux boşta 100 MB RAM harcıyor.
Etmeyeceğim fakat fanboylar cidden beni deli ediyor.Pardus fanboyu değilim merak etme.
Fakat gelişmesini ve ilerlemesini isterim.
Göz adrı edeceksen bari belli et ona göre yazayım.
Tek öğrendikleri Linux dağıtımı Ubuntu olunca diğerlerini öğrenmeyi istemiyorlar.Yav Pardus için mi doğdun söyle bari diyesi geliyor insanın.![]()
Bir şeyi seversin ama onu yaşam amacı da yapmazsın bazıları çok abartıyor.Etmeyeceğim fakat fanboylar cidden beni deli ediyor.
Yav Pardus için mi doğdun söyle bari diyesi geliyor insanın.
Ben İntel haterboyu, yarı GNU/Linux fanboyuyum.
(Pardus, Geh pisi pisi Linux harici.)
Bu forumda iyi ki öyle kullanıcılar çok yok.Bir şeyi seversin ama onu yaşam amacı da yapmazsın bazıları çok abartıyor.
Desteklemek için kullanırsın tamam ama her konuda "KanKq SEnİn PCye PaRdus KuRak" demezsin.
4-5 tane denedim (Pardus, Ubuntu, Kubuntu, Lubuntu).Bu forumda iyi ki öyle kullanıcılar çok yok.
Merak ettim de şu ana kadar kaç Linux denediniz?
Ben neredeyse hepsini gerçek bilgisayarıma kurdum.4-5 tane denedim (Pardus, Ubuntu, Kubuntu, Lubuntu).
Hepsi sanal makinede kısa süreliğine.
Benim bilgim Ubuntu forumlarından ve durmadan geçecek gibi olup bir olumsuzluk sonucu iptal olmasına dayanıyor.
Kişisel bilgisayarım yok ve bilgisayarı yazın kullanabiliyorum.
Tek dayanağım forumlar ve arkadaşlarım Linux konusunda.
Fakat Windows bilgim lanet olsun ki pratiğe dayalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.