Lise 1'de 2 Günde 2 Saat Çalışarak Takdir Alınır Mı?

Biyolojiden yüksek alabilen insanlar takdir alır genellikle. Eğer biyolojiden geçebilirsen ki benim biyolojim zayıf olduğu için 80 ortalamayla düz geçtim, takdir alma şansın yüksek. Tabii ki okuduğun okul ve hocalarının da payı büyük.
 
Değişir. Kimi 1 dakikada anlar kimi 1 Saat. Sana bağlı otomatik bir saat yok belge alınması için fakat bence günde en az 1 saat gerekli başarı için.
 
Lise hayatım boyunca hiçbir derse çalışmamışımdır, tekrar etmemişimdir ve halende böyle. Bu haldeyken teşekkür belgesi ve onur belgesi alıyorum. Karne ortalamam hiç ama hiç 75'den aşağı düşmez. (y)
 
Alınabilir ama bu senin kapasitene bağlı. Geçen senenin müfredatına baktım her şeyin girişini koymuşlar. Sen onu 1 günde 3 saat yap her gün o günün derslerine falan 3 saat çalış garanti alırsın.
 
Lise 1 de pek bir şey yoktur yatış senesidir gayet rahat alınır günde 2 saat çalışmayla 8 sene önce bende lise 1 deyken hiç çalışmamıştım yatmıştım hep ama teşekkürü almıştım gene de. Son haftalar falan çalışırdım işte ama lisenin de bir önemi kalmadı artık iş hayatında herşey lisans ve üstü eğitime bakıyor.
Kardeş 8 sene once tabi yatıştı. Şimdi öyle değil. Yanlış bilgilendirme. Şimdi yatış senesi 11 oldu. 10.sınıfım, matematik hariç gerisi kek.

Bide moderatörlerden ricam konuyu kilitler misiniz? 2 yıl geçti hala cevap geliyor. :D.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı