Efe2008soru
Femtopat
Öncelikle herkese merhaba, kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizlere danışmak istedim şu anda sayısal sınıftayım fakat seçimimden dolayı çok pişmanım maalesef ilk sınavlara girdiğimiz için bu dönem iptal oldu fakat biraz baktığımda 2.dönem değiştirme şansımızın olduğunu gördüm. Size sorum, örneğin 1. Dönemi sayısalda bitirdik ve fizik kımya veya biyoloji dersimiz 50'nin altında bu bizim farklı bir bölüme geçmemizi engeller mi engellerse de ne yapmamız gerek? Eğer yaşayan veya bilen varsa beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.
11.sınıfım.Öncelikle herkese merhaba, kafamı kurcalayan bir konu var o yüzden sizlere danışmak istedim şu anda sayısal sınıftayım fakat seçimimden dolayı çok pişmanım maalesef ilk sınavlara girdiğimiz için bu dönem iptal oldu fakat biraz baktığımda 2.dönem değiştirme şansımızın olduğunu gördüm. Size sorum, örneğin 1. Dönemi sayısalda bitirdik ve fizik kımya veya biyoloji dersimiz 50'nin altında bu bizim farklı bir bölüme geçmemizi engeller mi engellerse de ne yapmamız gerek? Eğer yaşayan veya bilen varsa beni bilgilendirmenizi rica ediyorum.
Son düzenleme: