Lise nasıl bir yer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cözüldü diye işaretliyemiyor muyuz?
Çözüldü ne alaka hocam? Bu konuda öyle bir şey yapamazsınız. Normalde rapor ile o da ama. Tavsiye, öneri gibi konularda çözüm diye bir şey yok. "Lise nasıl bir yer?" böyle bir konu çözüldü olarak işaretlenemez. Eğer daha konuşmaya gerek kalmadıysa rapor yollayın mesaj gönderimine kapatılsın.
 
Hayat artık senin için başlıyor. Dönemin en pislik lisesinde okumuş birisi olarak söylüyorum, hiçbir zaman gevşek takılma, çok kasıntıya da girme, genel hayatında da böyle bu tabii.
Ne arka sırada oturan erkek gruplarından, ne de önde oturan ineklerden ol 😊
Hayatının aşkı, geleceğin liseden birisi olmayacak, bunu kafana sok, kişisel bakımına önem ver, kızlarla takılma, onlar seninle takılsın. Okul çıkışı yeni sevgilinle sahile ya da parka gitmeyi ihmal etme. 😇
Ama her şeyden önce sana öğretilen onlarca gereksiz bilgiyi bunlar benim ne işime yarayacak diye itme, inan bana çoğu hiçbir işine yaramayacak, ama zihnini her zaman canlı tutacak ve ileride bazı bilgiler sınavlarda karşına çıkacak, örneğin üniversiteye gittiğinde bile o yaş problemlerini göreceksin, liseden çıktığında konulara ne kadar hakim olursan üniversite hayatın o kadar stressiz ve kolay geçer, o yüzden derslerini sakın ihmal etme, not almayı sakın aksatma, bir kere aksatırsan devamı gelir. Zilin çalmasına 5 dk kala zaman tutarken bile dünyanın en uzun vakti gibi gelecek belki ama gözünü açıp kapattığında lise bitmiş olacak.
Her şeyden önce kimseden tavsiye alma.

Kanka şey... Şu an sende tavsiye vermiş oldun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı