Senden büyük biriyle, neden çıkmak istiyorsun? Boy hiçbir şeyi değiştirmiyor. Neyse "açıl" demekten başka bir şansımız yok. İlahi güçlerimiz yok kızın nelerden hoşlandığını bilmiyoruz.
Karıyı kızı bırak da derslerine çalış sonra çok pişman olacaksın!
Çık karşısına seni seviyorum de, Red cevabını al ve hayatına devam et. Cesaretin yoksa arkadaşı aracılığıyla söyle.
Ayın konudan, 60 tane açılıyor. Kızı tanımıyoruz maalesef ilahi güçlerimizin olduğumu sanmıyorum hocam. Sadece "açıl" diyebileceğiz bir de üst sınıftanmış "aşkın yaşı yoktur" kuralı herhalde.
Bakın artık bu tarz konulardan bıktım ve cevap vermeyeceğim diyorum ama bu son. Öncelikle hoşlanıyorum açılmak istiyorum diyorsun peki bunun için önce onunla arkadaş olman gerek bu kadar basit kız ile aranda ortak yönleri vs. bulacaksın sonra onun hoşuna gidecek hareketlerde ve tavırlarda bulunacaksın bu kadar sonra açılacaksın bu kadar Red veya kabul etmek ona kalmış biz buradan ilahi güçler ile kabul ettiremeyiz tavsiye verebiliriz ve verdiğim tavsiyeden başka bir şey yapamazsın bu durumda basit matematik.
Bakın artık bu tarz konulardan bıktım ve cevap vermeyeceğim diyorum ama bu son. Öncelikle hoşlanıyorum açılmak istiyorum diyorsun peki bunun için önce onunla arkadaş olman gerek bu kadar basit, kız ile aranda ortak yönleri vs. bulacaksın sonra onun hoşuna gidecek hareketlerde ve tavırlarda bulunacaksın bu kadar sonra açılacaksın Red veya kabul etmek ona kalmış biz buradan ilahi güçler ile kabul ettiremeyiz tavsiye verebiliriz ve verdiğim tavsiyeden başka bir şey yapamazsın bu durumda, basit matematik.
Genelde tenefüslerde arkadaşlarıyla oyun oynuyor bu durumda ne yapacağım? Direk konuşmayı mı denemem lazım yoksa Instagram hesabını veya telefon numarasını istemeliyim.
Hiç konuşmadığın bir kızdan telefon numarası istemek sence ne kadar normal?
Dostum zaten ben ne yacağımı düşündüm direk istemeyeceğim. Önce biraz konuşmak istiyorum sonra isteyeceğim oradan konuşabilir miyiz diye soracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.