Lisede bir kızdan hoşlanıyorum nasıl açılabilirim?

Lisedesin daha. Lise bittikten sonra üniversiteye gidilecek vb. birbirinizi bir daha görmeyeceksiniz bile. Söyle gitsin, inan yıllar sonra "Söyleseydim ne kaybedecektim ki? diyeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senden büyük biriyle, neden çıkmak istiyorsun? Boy hiçbir şeyi değiştirmiyor. Neyse "açıl" demekten başka bir şansımız yok. İlahi güçlerimiz yok kızın nelerden hoşlandığını bilmiyoruz.

Hoşlanıyorum çünkü ve mantıklı düşünebilen biriyse pek önemsemez gibi geldi.
Karıyı kızı bırak da derslerine çalış sonra çok pişman olacaksın!

Doğru söylüyorsun ama öyle olmuyor bunu sende biliyorsun: )

Çık karşısına seni seviyorum de, Red cevabını al ve hayatına devam et. Cesaretin yoksa arkadaşı aracılığıyla söyle.

O kadar kolay değil maalesef cesaret gerekiyor.
Ayın konudan, 60 tane açılıyor. Kızı tanımıyoruz maalesef ilahi güçlerimizin olduğumu sanmıyorum hocam. Sadece "açıl" diyebileceğiz bir de üst sınıftanmış "aşkın yaşı yoktur" kuralı herhalde.

Hoş karşılamıyorsan neden yanıtlıyorsun o zaman? Böyle konu açanlarda ne yapacağını bilmiyor o yüzden açıyor. Aşkın yaşı yoktur kuralına gelirsek hayır vardır ama ortada büyük bir yaş farkı yok yani buradaki kişide ilk okula gitmediği için pek takacağını sanmıyorum.

Bakın artık bu tarz konulardan bıktım ve cevap vermeyeceğim diyorum ama bu son. Öncelikle hoşlanıyorum açılmak istiyorum diyorsun peki bunun için önce onunla arkadaş olman gerek bu kadar basit, kız ile aranda ortak yönleri vs. bulacaksın sonra onun hoşuna gidecek hareketlerde ve tavırlarda bulunacaksın bu kadar sonra açılacaksın red ve ya kabul etmek ona kalmış biz buradan ilahi güçler ile kabul ettiremeyiz tavsiye verebiliriz ve verdiğim tavsiyeden başka bir şey yapamazsın bu durumda, basit matematik.

Bakın artık bu tarz konulardan bıktım ve cevap vermeyeceğim diyorum ama bu son. Öncelikle hoşlanıyorum açılmak istiyorum diyorsun peki bunun için önce onunla arkadaş olman gerek bu kadar basit kız ile aranda ortak yönleri vs. bulacaksın sonra onun hoşuna gidecek hareketlerde ve tavırlarda bulunacaksın bu kadar sonra açılacaksın bu kadar Red veya kabul etmek ona kalmış biz buradan ilahi güçler ile kabul ettiremeyiz tavsiye verebiliriz ve verdiğim tavsiyeden başka bir şey yapamazsın bu durumda basit matematik.

Güzel insan insanlar öylesine konu açmıyor hoşlanıyor seviyor ne yapacağını bilmiyor açıyor ayrıca bu tür konuyu görünce geçebilirsin.
Bakın artık bu tarz konulardan bıktım ve cevap vermeyeceğim diyorum ama bu son. Öncelikle hoşlanıyorum açılmak istiyorum diyorsun peki bunun için önce onunla arkadaş olman gerek bu kadar basit, kız ile aranda ortak yönleri vs. bulacaksın sonra onun hoşuna gidecek hareketlerde ve tavırlarda bulunacaksın bu kadar sonra açılacaksın Red veya kabul etmek ona kalmış biz buradan ilahi güçler ile kabul ettiremeyiz tavsiye verebiliriz ve verdiğim tavsiyeden başka bir şey yapamazsın bu durumda, basit matematik.

Genelde tenefüslerde arkadaşlarıyla oyun oynuyor bu durumda ne yapacağım? Direk konuşmayı mı denemem lazım yoksa Instagram hesabını veya telefon numarasını istemeliyim.

Genelde tenefüslerde arkadaşlarıyla oyun oynuyor bu durumda ne yapacağım? Direk konuşmayı mı denemem lazım yoksa Instagram hesabını veya telefon numarasını istemeliyim.

Bence yüz yüze konuş dediğim gibi bu sana kalmış ama boş bulduğun zaman illaki olur kızı o arada da merhaba falan de sohbet falan et zaten her şey kendiliğinden gerçekleşir o sohbette, samimi bir arkadaşlık kur onunla direk açılmak her zaman mantıksızdır çünkü %90 red yersin kim tanımadığı biriyle ilişki kurmak ister bunu bu yönden düşün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı