Çözüldü Lisede kalmaya korkuyorum!

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KilluaTR

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Evren
Daha fazla  
Arkadaşlar çok kötü durumdayım resmen intihar edesim var... İlk dönem ortalamam 49'du derslerime çalisiyorum her gun ama şu matematik ve ingilizce yok mu çok kötüyüm. Bu dönem kalmaktan korkuyorum anadolu lisesine gidiyorum. 8'de 7'de takdir aldım kurtarmalara girsem sizce kolay sorarlar mi? Ortalama 50'den düşük olunca hiç şans vermiyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef şans vermiyorlar galiba ama 48-49 civarlarında olan öğrencilerin ortalamalarını yükselten okullar da var. En yakından örnek vermek gerekirse eski okulum, 45'te kalmıştım ben de geçen sene ama ortalaması tam sınırda olan 1-2 arkadaşı geçirmişlerdi. :D Ama bu sefer ipleri fazla sıkı tutuyorum, kalma olanağı yok artık, kilitledim.

Hic kimse bir ogrenciyi kolay kolay birakmayi dusunmez. Rahat ol biraz hepimiz o yollardan gectik aksine korktuklarinin tersi oluyor. Geciriyorlar kolay kolay. Düşük aliyorsan zaten suc hicadadir kendini uzme. Konuyu anlamaya ve irdelemeye calis. Basarirsin eminim.

Sen elinden geleni yap. Hocaların ile konuş. Sana başka çalışma teknikleri versinler. Yanlış çalışıyor olabilirsin. Hocaların sana bir yol çizsin. Korkmana gerek yok sen yeteri kadar çalış. Sana yardımcı olacaklardır.

Hic kimse bir ogrenciyi kolay kolay birakmayi dusunmez. Rahat ol biraz hepimiz o yollardan gectik aksine korktuklarinin tersi oluyor. Geciriyorlar kolay kolay. Düşük aliyorsan zaten suc hicadadir kendini uzme. Konuyu anlamaya ve irdelemeye calis. Basarirsin eminim.
Valla gözümün yaşına bakmadılar sırf sınıfta pc hakkında atarlı davrandığım için iyi biliyorum öz güvenimi kıracaklardı sözde başaranadılar ama sınıfta bıraktılar. Bir insan derse katıldı diye ve özgüveni çok diye bırakırlarsa hayat felsefesi çok değişiyor.

Arkadaşlar çok kötü durumdayım resmen intihar edesim var... İlk dönem ortalamam 49'du derslerime çalisiyorum her gun ama şu matematik ve ingilizce yok mu çok kötüyüm. Bu dönem kalmaktan korkuyorum anadolu lisesine gidiyorum. 8'de 7'de takdir aldım kurtarmalara girsem sizce kolay sorarlar mi? Ortalama 50'den düşük olunca hiç şans vermiyorlar mı?
Hocam koşun gidin bütün hocalarla iyi anlaşın bırakmayın yol yakınken bir saniye durmayın hepsine yardım edin her konuda iyi davranın hatanız olursa özür dileyin çalışın 2. ve 3. sınavlara... kalmam demeyin. Dipnot: intihar etmenize gerek yok sınıfta kalsanız bile sizin için hayat devam ediyor olacak geride kalana üzülmeye gerek yok sadece ders çıkarmanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı