Lisede Kart Oyunu Oynamak

Daha fazla  
Arkadaşlar liseye gidiyorum ve sınıfta arkadaşlarla kart oyunları oynuyoruz. Blöf, papaz kimde ve uno oynuyoruz. Bir ara arkadaşı hoca yakalamıştı ama sadece kartları aldı disipline vermedi. Normalde okulda iskambil oynamak(kumar oyunları oynamak buna uno kartları dahil) yasak. Sizce hocalar bizi yakalasalar bir şey olur mu? Geçenlerde müdür yardımcısı girdi sınıfa büyük ihtimalle gördü kartları fakat bir şey demedi. Sizin de okulda oynadığınız yasak oyunlar var mı?

Yasak mıydı, bilmiyorum ama biz seneler evvel okey oynardık. Evi de kahvehaneye çevirdik zaten, burada da okey oynuyoruz şu an. :D

Bence satranç gibi sıradan şeyler bunlar. Oyun kumara çevrilmediği sürece oynanması serbest kılınmalı diye düşünüyorum. Futbolcu kartlarına bile müdahale vardı. Bana göre saçma.

Yasak mıydı, bilmiyorum ama biz seneler evvel okey oynardık. Evi de kahvehaneye çevirdik zaten, burada da okey oynuyoruz şu an. :D

Bence satranç gibi sıradan şeyler bunlar. Oyun kumara çevrilmediği sürece oynanması serbest kılınmalı diye düşünüyorum. Futbolcu kartlarına bile müdahale vardı. Bana göre saçma.
Haklısın bence de kumara çevirmedikçe sorun yok.
İlkokulda Ben 10 kartlarım vardı, havada beşlik çakarak oynardık. Kocaman destem vardı öğretmen görüp almıştı nasıl kinlenmiştim. :D

Tavsiyem efendi bir şekilde müdür yardımcısına söyleyin sonuçta hapishane değil orası.
Kartlardan yana sıkıntımız yok ya. :)

Ya siz Monaco Endüstri Meslek Lisesi'nde mi okuyorsunuz:) Kumarla falan alakası yok arkadaşlar. Öğretmen sizi disipline vermediyse kendi insiyatifi yüzünden vermemiştir. Yoksa direk disiplin suçudur bu. Bizim zamanımızda futbolcu kartları ve taso bile yasaktı okulda:) Adamlar okey diyor:) Kurun bir Black Jack masası da oynayalım bari:)

Lisede blöf, papaz kaçtı oynuyoruz. Geçen sene müdüre yakalandık kartları aldı. Bu yıl da oynuyorduk sene başından beri neredeyse bugün bahçede çimlere çömüp oynadık ve hoca geldi isim sınıf felan aldı tabi yanında kağıtları da :) Ama uyarı yemedik çağırmadılar bizi bir şey olmaz oynayın sınıfta arka dörtlüde hoca aniden gelse bile saklayabiliyorsun kağıtları :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı