Lisede zorbalığa uğruyorum

Biliyorsun mahallede ful çocuk var lise 1 de zaten pandemi vs derken, ortam dahi olmadı sadece 5 tane aynı sınıfta arkadaşım var.

Mahallede Full çocuk yok, küçükken sokağa çıksaydın senin de semt abin olurdu veya olay yatıştırıcak birisi.

Kendine güvenmiyorsan boşuna burada soru sorman, özgüvenini topla ondan sonra taktik iste.
Kilo veya boy önemsiz, senin ilerleyeceğin yol atacağın adımlar ve o sırada kendini kontrol edebilmen önemli.
Kavga ederken çoğu kişi ilk yumruğu düzgünce vurur, sonrası rastgele horoz dövüşüne evrimleşir.
Rahat ol, bu yüzden kendine güven.
teşekkür ederim hocalara sölicem devam ederlerse gördüğüm yerde atıcam yumruğu

Ne anlatıyon kardeş sen. Etinden korkanın kemigini yapayım korkanın çocugu olmaz böyleleri çok denk geldi bana iki sağlam yumruk attınmı tıpaları yemez zaten genelde bana.
Kurtlar vadisi izletip gelmişsin kanka, takamıyorum fazla.
İlk yumruğu sen at filan, çocuğu yanlış yönlendirme.
Özgüvenini toplasın, gerisini kendi halletsin.

Kurtlar vadisi izletip gelmişsin kanka, takamıyorum fazla.
İlk yumruğu sen at filan, çocuğu yanlış yönlendirme.
Özgüvenini toplasın, gerisini kendi halletsin.

Sen beni nereden tanıyorsunki bu kadar emin konuşuyorsun. Hayatın boyunca böyle davranıyorsun falan.
Dediğim gibi iki yumruğa bakıyor kavgadan sonra genelde özür dilerler 2 gün önce başıma geldi. Çok geldi geçti bunlar benim başımdan.

Bende aynısını yaşıyorum. Benim ailem 3 ay kaldı dayanırsın diyor. Aileniz izin veriyorsa sınıf değiştirin. Olmadı okul değiştirin. Benim öyle bir imkanım olmadığı için bunalıyorum o ergenlerin arasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı