Lisenin ilk günü nasıl olmalı?

9.sınıfı yeni bitirmiş birisi olarak, sosyal çevre istiyorsan ilk günden sosyalleş, 2-3 hafta bekleme etrafı gözetlemeliyim diye gruplaşma oluyor sonra yalnız kalıyorsun, onun dışında derslerini ihmal etme 9.sınıf YKS için önemli, ben 9 da hep yattım pişmanım düzelteceğim inşallah.

Merhaba arkadaşlar bu yıl liseye başlıyorum ve gideceğim lise şu:

Her neyse ilk gün okula giderken çantaya neler koymalıyım ve davranışlarım nasıl olmalı?

Ve şunları ekleyeyim: Biraz asosyalim bir de kızlarla göz göze gelemiyorum 2 sebebi var onlar da şunlar:

1. sebep: 7. sınıfta yanlışlıkla yürürken elim bir kızın arkasına değmişti ondan sonra disiplinlik olmuştum ama sonra kurtuldum tabii disiplinlikten, hiç istemeden olmuştu bildiğiniz koridorda yürürken elim değmişti yanlışlıkla sapıklık falan değil yani her neyse hocaları ikna etmiştim ondan dolayı biraz sıkıntılıydı yani.

2. sebep: 8. sınıfta yani bu yıl dershanede bir kız vardı biraz çirkindi ve benimle konuşmak istiyordu hep, ondan sonra sınıftakiler benimle dalga geçtiler 1 yıl boyunca onun yüzüne.

Merhaba arkadaşlar bu yıl liseye başlıyorum ve gideceğim lise şu:

Her neyse ilk gün okula giderken çantaya neler koymalıyım ve davranışlarım nasıl olmalı?

Ve şunları ekleyeyim: Biraz asosyalim bir de kızlarla göz göze gelemiyorum 2 sebebi var onlar da şunlar:

1. sebep: 7. sınıfta yanlışlıkla yürürken elim bir kızın arkasına değmişti ondan sonra disiplinlik olmuştum ama sonra kurtuldum tabii disiplinlikten, hiç istemeden olmuştu bildiğiniz koridorda yürürken elim değmişti yanlışlıkla sapıklık falan değil yani her neyse hocaları ikna etmiştim ondan dolayı biraz sıkıntılıydı yani.

2. sebep: 8. sınıfta yani bu yıl dershanede bir kız vardı biraz çirkindi ve benimle konuşmak istiyordu hep, ondan sonra sınıftakiler benimle dalga geçtiler 1 yıl boyunca onun yüzüne.

Attığın okulda 10.sınıfa geçiyorum, şuben ve sınıfın ne okul açıldığında tanışırız istersen.

Kardeşim okulun ilk günü genelde ders islenmez al klasik spor bir çanta içinde en az 1 defter 1 kalem olsun silgin olsun kimseye muhtaç olma. Biraz para bulunsun yoksa da biz atarız sıkıntı yok. İlk gün kimin nasıl birisi olduğu belli değil. Gevşeklerle çok takılma yoksa ya gevşek olursun ya da karakterin gevşek olmasa bile gevşek sanarlar. Gevşekler seni geriye çeker. Seninle dalga geçenleri boz ki sürekli dalga geçemesinler. Lise hayatı üniveristeye filan geçtiğinde gülüp geçeceğin bir dönem. İnsanlarla kaynaş kızlarla kaynaş zaten kimin ne mal olduğunu görünce ileride ki zamanlarda uzaklaşırsın. Sosyal ol. Köşeye çekilip durma. İlk teneffüste arkadaşlarla takıl ya da okulu keşfet utanma. Okulun ilk zamanları kavga çıkmasın çünkü kimin ne olduğunu bilmezsin fakat sınıf içi dalga geçme filan muhabbeti olursa kendini belli et ki bir daha yapamasın.

Attığın okulda 10.sınıfa geçiyorum, şuben ve sınıfın ne okul açıldığında tanışırız istersen.
B şubesindeyim 9. sınıf zaten belli oluyor 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı