Liseyi açıktan okumak

ReAsp

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar daha yeni 16 gün önce 16 yaşıma girdim 9'ncu sınıfım ve liseyi açıktan okumam şart.

Yaptığım bazı şeylerden dolayı açığa geçiyorum sizce açıktan okumak kötü bir şey mı?

Yanı biliyorum o lise ortamını göremeyeceğim ama bana lise ortamını yaşatacak arkadaşlarım var sağ olsunlar.

Ders çalışıp krediyi toplayabileceğime inanıyorum ama tek üzüldüğüm konu açıktan okumak ile Anadolu'da okumanın bir farkı var mı?

Açıktan okuyan arkadaşlar tecrübesini aktarırsa çok mutlu olurum teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

Açık liseden mezun oldum(10. sınıfta geçmiştim). Eğer ortalamanı yüksek tutarsan bir farkı olmuyor. Ortam konusunda kişiden kişiye elbette değişir fakat üniversiteye geçince liseden konuştuğun ya 2-3 arkadaşın olacak ya da hiç olmayacak. Senede 2 defa sınavlara gireceksiniz hepsi bu kadar.

Herhangi bir ekstrası yok. Diploma da yazı farklı olur sadece. Ha belki lise diploması isteyen patronlardan bazıları çok düşük bir ihtimal bir şeyler uydurabilir ama sanmam. Ben de şu an açıktan okuyorum.

Her lise türü aynı, değişen bir şey yok. Açık lise öğrencisi de lise mezunu sayılıyor, anadolu lisesi öğrencisi de lise mezunu sayılıyor. Hatta fen lisesinden bile geçenler var okulunun kalitesini beğenmeyip. Sana öyle söyleyebilirim, açık lisede okumak kesinlikle kayıp değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı