Logitech G102 Prodigy Mouse İnceleme

Şu an Logitech garantisini çoğu büyük marka veremiyor. Bu hala neyin kafası anlamadım.
Ben de anlamadım. Logitech'e öyle çamur atıyorlarki sanki Everest. Logitech G300s kullanıcısıyım hiçbir sorun yok 10 yıl sonra da sorun olmaz.(adam akıllı kullanırsak) Peki bu G102'yi G300s'le karşılaştırsak sizce hangisini tercih edersiniz ?

Sosyal birleşip bana saldıracak şimdi. Logitech'in abartılacak kadar kaliteli olmadığını söyledim ve memnun mu diye konu sahibine sordum. Logitech'i karaladığım falan da yok.

Logitech üzerinde hisseniz mi var anlamadım bu neyin kuyruk acısı.

Neyse, kat edeceğiniz çok yol var. Ben kaçar.

"Ülkenin özeti gibisiniz", "katetmeniz gereken çok yol var ben kaçar" diyerek terbiyesizlik seviyesine varacak ergen ergen yorumlarda bulunursan tepki görürsün canım kardeşim.
Logitech çok büyük bir marka. Her gün belki yüz binlerce ürün geliyordur servislerine. Sana sorumsuz bir eleman denk gelmiş demek ki ve bir takım sorunlar yaşamışsın. Kullanıcılar markanın servisinden genel olarak memnun. Razer dediğin marka premium ürünler satan bir marka, satış sonrası desteği Logitech'ten iyi olmak "zorunda", yoksa kimse o paraları vermez o ürünlere. Ha kaliteli mi bana göre öyle ama fahiş fiyatlı. Bir Deathadder'ım var beş senedir kullanıyorum hala taş gibi misal. E Steelseries'e de kimse tu-kaka demedi zaten. O da gayet büyük bir firma. Direk olarak firmayla iletişime geçtiğinde servisinin de üzeceğine ihtimal vermiyorum.

Ben de yaklaşık 2 ay önce aldım bu mouse'u. Şu an sol tıkladığımda yay sesi geliyor. Kesinlikle hor kullanma söz konusu değil. Rahat mı? Rahat. Ergonomisi iyi mi? İyi. Ama maalesef böyle bir sorun yaşadım. Kullanımda sıkıntı yok. Sessiz ortamda rahatsız eden bir yay sesi var sadece. Garantiye göndersem mi diye düşünmekteyim bu aralar.

En başta siz olmak üzere, konudaki herkesin yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.

Babanızın malıymış gibi marka savunun, daha sonra sakin yorum yapmamı bekleyin.

Kusura bakmayın, herkese anladığı dilde yazıyorum.

Hala daha yok Logitech'e çamur atıyorlar, yok kötülüyorlar. Logitech'e herhangi bir çamur atmadım. Verdiğim paraya değmiyor, malzeme kalitesini beğenmiyorum dedim.

Kişisel konulardır. Kimsenin malına da kötü dediğim yok. Konu sahibine faresiyle ilgili birkaç soru soracaktım. Sayenizde sorabildim çok teşekkür ederim.

Son olarak, Klavyesi değişen arkadaş, mağdur olsaydı nasıl yorumlar yapardı buraya çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…