Logitech G102 Prodigy Mouse İnceleme

Sanalmarketim.com'dan mousepad ile birlikte 152 TL'ye ( +kargo ) aldım. Pazar günü ürünü sipariş etmiştim, Çarşamba sabahı elime ulaştı. Önce Mouse'den bahsediyim. Kutu içeriğinde mouse ve kullanma klavuzu var. Logitech G Pro dış görünüş olarak tek farkı kablosunun örgülü olmaması. G100S'e benziyor şekil olarak. Sensörü 200-6000 Dpi arasında çalışıyor. 50'şer arttırılabiliyor. Yanda iki adet proglamlanabilir tuşu var. RGB ışıklandırmaya sahip. Mousepad, Logitech'in ürünlerle bedava verdiği mousepad, OEM olarak geçiyor. Bir kutuda gelmedi, 30x40 cm ölçülerinde. Merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

1.png
2.png
20170201_130026.jpg
20170201_130457.jpg
20170201_130716.jpg
20170201_131546.jpg
20170201_131722.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
En başta siz olmak üzere, konudaki herkesin yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.

Babanızın malıymış gibi marka savunun, daha sonra sakin yorum yapmamı bekleyin.

Kusura bakmayın, herkese anladığı dilde yazıyorum.

Hala daha yok Logitech'e çamur atıyorlar, yok kötülüyorlar. Logitech'e herhangi bir çamur atmadım. Verdiğim paraya değmiyor, malzeme kalitesini beğenmiyorum dedim.

Kişisel konulardır. Kimsenin malına da kötü dediğim yok. Konu sahibine faresiyle ilgili birkaç soru soracaktım. Sayenizde sorabildim çok teşekkür ederim.

Son olarak, Klavyesi değişen arkadaş, mağdur olsaydı nasıl yorumlar yapardı buraya çok merak ediyorum :)
Bu dediklerin, bize karşı saçma ithamlarda bulunma hakkı vermez.

En başta siz olmak üzere, konudaki herkesin yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.

Babanızın malıymış gibi marka savunun, daha sonra sakin yorum yapmamı bekleyin.

Kusura bakmayın, herkese anladığı dilde yazıyorum.

Hala daha yok Logitech'e çamur atıyorlar, yok kötülüyorlar. Logitech'e herhangi bir çamur atmadım. Verdiğim paraya değmiyor, malzeme kalitesini beğenmiyorum dedim.

Kişisel konulardır. Kimsenin malına da kötü dediğim yok. Konu sahibine faresiyle ilgili birkaç soru soracaktım. Sayenizde sorabildim çok teşekkür ederim.

Son olarak, Klavyesi değişen arkadaş, mağdur olsaydı nasıl yorumlar yapardı buraya çok merak ediyorum :)
İlk önce bu usturupla konuşursanız anlaşma olasılığımız 1'den düşük. Kim hangi üründen alıyorsa ***ve mağdur kalıyorsa zaten doğal olarak olumlu yorum vermez.***
Düşük bütçeli ürünlerde F/P olarak en üzmeyecek markalardan biridir Logitech. (Logitech üzerinde hiç hissem yoktur) Açıkcası koca forumda 1 kişi memnun değilse baya başarılı bir marka olduğunu ıspatlar.[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Yaklaşık 1 sene boyunca logitech g302 kullandım fakat şuan bozuk şekilde duruyor kenarda. Çift tıklama falan yapmaya başladı. Bence logitech'in giriş seviyesi oyuncu mouse'ları bana göre kalitesiz.

Yaklaşık 1 sene boyunca logitech g302 kullandım fakat şuan bozuk şekilde duruyor kenarda. Çift tıklama falan yapmaya başladı. Bence logitech'in giriş seviyesi oyuncu mouse'ları bana göre kalitesiz.

Dikkat et bu yorumdan sonra linç etmesinler seni :) Gelir birazdan 5 senedir kullanıyorum bozulmadıcılar.

Logitech'in servisi iyidir ancak öyle "muazzam, adamlar ne istesek yapıyorlar, her şeyi sıfırı ile değiştirip en iyisini veriyorlar" tarzında bir durum yok. Zaten @SideWinder de çok abartmadan iyi bir servis olduğunu söylemiş. Bence yanlış anlaşılmalardan dolayı ve anlık sinirlenmelerden dolayı konu farklı yerlere çekilip kötü bir hal almış. "Ülkenin durumunun özeti gibisiniz" ya da "Kat etmeniz gereken çok yol var" gibi laflar bence hoş değil ve karşıda ki kişiyi tahrik edici ve saygısızca bir yaklaşım olmuş. Dediğim gibi anlık sinirlenmelerden sonra olabilir ancak özür dileyip olayı tatlıya bağlayın bence. Oruçlu oruçlu daha da insanların sinirleri zıplayabiliyor. Tabii oruç tutuyor musunuz orasını bilemem. :) Dediğim gibi böyle bir ayda birbirimizi kırmadan zaman geçirirsek daha iyi olur. :)

@Barış Tolon aslında kimseye kin beslemedim. Sadece takıldığım, arkadaşın takındığı üslupdu.

Yoksa Steelseries ile bir sıkıntım yok. Hatta dah ayeni RMA açtım, (eski) kulaklığım için

rma.PNG

Heryerde, Logitech'den aldığım destekden bahsetmemin sebebi ise; malum bu ürünler ithal ediliyor. Ve bu nedenle satıcı ile son kullanıcı arasın abir sürü kişi giriyor. Kaldı ki, Türkiye şartlarında, kullanıcıya nasıl davrandıkları, garanti durumları malumunuz.

Ben de bu nedenle, hem kullanıcıya Türkçe destek sunan, hem de kullanıcıyla doğrudan iletişime geçen firmaları tavsiye ediyorum.

Yani bunun, Logitech'e bağlanmam, yada onun fedaisi olmam ile alakası yok. Ben sadece aldığım desteği kullanıcıya iletiyorum. Takdir zaten kullanıcının. Eğer Logitech almam derse, orada boğazına yapışmıyoruz.

Dediğim gibi, firmaları, Türkiye şartlarında ele almak lazım. Zira ben Logitech'den gördüğüm desteği; Ne Teknosa'dan ne de Vatan Bilgisayardan gördüm.

İyi sosyaller. :)

(RMA'ya gideceği için aşırı Steelseries içerir. Bunlar ayrıca benim ilk göz ağrılarım. :) )

20170530_231045.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı