LoL de Bronz'dan çıkamamak

arda 513

Hectopat
Daha fazla  
Top lane oynuyorum. Nasus alıyorum, rakip Vayne alıyor. Master Yi alıyorum, rakip Heimerdinger alıyor. Ne seçersem karşıma antisi geliyor. En son seçim hakkına sahip olduğumda kazanabiliyorum, o da çok nadiren denk geliyor. Ne yapmalıyım?

Counter'ı kolay olan karakter alırsan antisini alırlar.
Ayrıca seçimle alakası yok, karşıma anti gelse bile alıyorum ben.
Oynayışa bağlı.

Ban sırasında insta ban atmak yerine, aldığında karşına alabilecekleri karakteri banla. Nasus alıyorsan vayne banla örneğin. Gayet basit. Eğer vayne banladığın halde hala uzakçıl alıyorsa, ya gank bekleyeceksin ya da late oynayacaksın. Ha ikisi de olmazsa unlucky.

Top lane oynuyorum. Nasus alıyorum, rakip Vayne alıyor. Master Yi alıyorum, rakip Heimerdinger alıyor. Ne seçersem karşıma antisi geliyor. En son seçim hakkına sahip olduğumda kazanabiliyorum, o da çok nadiren denk geliyor. Ne yapmalıyım?
Counterlaması zor karakterleri oynamayı öğren. Bir de Nasus'a karşı Vayne alınmaz, eğer Nasus ile Vayne'e eziliyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsun demektir.

AP oynaması gerekmiyor ki. 6 levele kadar dileniyorsun sonra tarayıcı alıp ghost basıp kesiyorsun, Vayne Lane'de değil late Game'de sorun çıkartıyor sadece.

AP oynarsa daha rahat oluyor ama. Doran yüzüğü alıp e skili fullerse karşısında şansı yok Vayne'nin. Öbür türlü biraz zorlanabilir. Dediğin gibi dilenmesi gerekir. Ama AP kasarsa stake kasamaz earlyde ama koridoru rahat kazanır.

Counterlaması zor bir şampiyon önerir misiniz?
Top Lane için önerim Cassiopeia. Kör seçimdir, rakip seni mid sanabilir, karşına mid herosu alınsa bile üst koridorda seninle kapışamazlar. Cassiopeia Mid herosu olmasına rağmen üst koridorda oynanması daha mantıklı çünkü Cassio dövüşçü bir büyücü ve yakın menzilli karakterlere karşı oldukça etkili, mid gibi dar ve kısa koridorda rakiplerini yakalamakta zorlanıyor bu yüzden üst koridorda daha güçlü. Rylai aldıktan sonra hem senden kaçamazlar hem de kovalayamazlar. Bronz gibi düşük bir eloda neredeyse hiç kimsenin karşısına Cassiopeia gelmeyeceği için ne yapacaklarını da bilemezler.

Bronz elodaki oyuncular düz yolda yürüyemiyor. Hangi şampiyonu alırsan al, o eloda fazlasıyla iş yapar. Oyun bilginizi gözden geçirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı