LoL gerçekten takımım kötü

Hahahahahha düşük elo oyuncuların şu takım kötü çıkamıyorum tripleri beni bitiriyor. Koridora uygun ve optimal olmayan karakterler oynayıp takım kötü diye ağlanan herkes yerinde saymaya mahkûmdur.

Aslında konu sahibi doğru diyor bende smurf kasarken aynı kişiler çok geliyor bu yüzden bronz ve gümüş eloda Jungle oynuyorum plat eloda mid ve solo top oynayarak kazanıyorum.

Vayne tank eriten bir Hero ve solo top tank veya off tak çok olduğu için alınabilir Gnar da aynı şekilde ve nişancı Hero alan kişilere kötü yaklaşıyorsunuz siz Yasuo oynuyorsunuz diyelim size de aynısı desek hoşunuza gider mi?

Top Vayne oynuyanların çoğu "farm almayam adama vuram ehehehe" kafasında çünkü. 0/10 bile gitse bile oyun sonu aptal çar olduğu için gene vuruyor.

Çok rahat 5v1 atacak şampiyona ihtiyacın var, Vayne kitle kontrol varsa çok rahat durdurulabilecek bir karakter. Nasus, Urgot, Aatrox vs. oynarsan takımın ne kadar feedlerse feedlesin taşırsın. Zaten yedi kere öldükten sonra 10 gold veriyorlar.

Dostum her 10 maçın 1 i böyledir sadece. Bir lanede uzmanlaş ve minyonunu iyi tut tek başına rahatça taşıyabilirsin, ben de bronzken böyle diyordum sonra sorunun ben de olduğunu anladım şu an 1.5 sezon geçti aradan plat 2 yim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı