LoL gerçekten takımım kötü

Dostum Garen al. 200 CS dk 25'da inhiyi zaten açmışsın. Garen'i iyi kavrarsan rakipler bayağı basit gelecektir. Bronz eloda oynarak Garen 1000.nci oldum.
 
Hahahahahha düşük elo oyuncuların şu takım kötü çıkamıyorum tripleri beni bitiriyor. Elin kolun tutuyorsa bronz gümüş altın elodan gözün kapalı çıkabilirsin herhangi bir sunucuda. Koridora uygun ve optimal olmayan karakterler oynayıp takım kötü diye ağlanan herkes yerinde saymaya mahkûmdur.
Yanlış
Takım ne kadar kötü olursa olsun sen iyi oynarsan lig atlarsın kendine SUP bul.
Yanlış karşı Support ve Jungle midi campleyip ağzını açmadığın halde senin Jungle'ın senin farmını çalıp Support'un karşındaki adama kill verirse lig falan atlayamazsınız öyle bir şey yok siz gerçek şanssızlık yaşamamışsınız.
 
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim çok iyi bir oyuncu değilim ama çok kötü de değilim. Sıkıntım şu. Ben bronz 1'im ve top Vayne oynuyorum. Ben maçta çok iyi oynuyorum ama bot yeniliyor. Kaybediyoruz. Veya mid lane yeniliyor. Bazen benim de kötü oynadığım zamanlar oluyor ona sözüm yok. Ben kassam bile laneler kaybedince ne yapmam lazım?
Aslında sen bunu takıma bağlama kendine bak mesela ben Pantheon mainim 70k var şuan Pantheon ile midde zed hariç her karakteri edebiliyorum sayılır. Destekte oynuyorum Senna özelikle veya Pantheon ormanda olaf, udry, hecarim, nunu şuan kendinin iyi oynadığın karakteri bulmak mesele ben garen oynayamam asla veya master yi de oynayamam.
bronz elosunda meta şampiyonları iş yapmıyor genellikle
Bronz ve gümüşte (demire birşey demek istemiyorum ne halleri varsa görsünler) Yasuo miss fortune master yi garen dışında karakter bilmeyen tiplerle dolu bu karakterlerle de bence çıkılmaz ya da YouTube izleyip gelerek de atlanmaz.
 
Yanlış

Yanlış karşı Support ve Jungle midi campleyip ağzını açmadığın halde senin Jungle'ın senin farmını çalıp Support'un karşındaki adama kill verirse lig falan atlayamazsınız öyle bir şey yok siz gerçek şanssızlık yaşamamışsınız.
Haha diyip geçmelik mesaj.
 
Top Vayne oynarsan takımın kazanırsa kazanırsın kaybederse kaybedersin. Top Vayne ile karşındaki adama biraz farm kaçırtmaktan başka bir şey yapamazsın. Daha tek başına oynayabilen şampiyonlar oynamalısın. Irelia, Fiora, Camille bunları dene.
 
Vayne tank eriten bir Hero ve solo top tank veya off tak çok olduğu için alınabilir Gnar da aynı şekilde ve nişancı Hero alan kişilere kötü yaklaşıyorsunuz siz Yasuo oynuyorsunuz diyelim size de aynısı desek hoşunuza gider mi?

Jungle bir camplesin o zaman Vayne diye bir şey kalıyor mu bakalım?
 
Hayır gayette var.

Tank metasinda top Vayne ile lig atlayamazsin.

Adam solo Vayne oynuyor diye adam neden heyecanlandınız? İsteyen istediği yerde istediği Hero'yu oynar. Bronzdan ya sadece jung oynayarak çıkarsınız ya da top +jung pre ile. Mid, ve botta oynarak çıkmak eziyetten başka bir şey değil.
 
Adam solo Vayne oynuyor diye adam neden hypelandınız. İsteyen istediği yerde istediği Hero'yu oynar.
Böyle düşünmeniz kötü adam bronzda mesela bir gün gidin bronzda dereceli girin adam ADC Yasuo alsın,top Yasuo alsın, mid salmadın diye ailene küfür etsin feedlesin sonra gelip bu metni tekrar yazın. Ben bronzdan mid ve support oynayarak çıktım.
 

Geri
Yukarı