LoL için mavi vs kırmızı switch

Mavi çok sesli bir switch. Aslında çok güzel sesi ama gece falan takılıyorsan sıkıntı olabilir. Bence red switch al sesi daha toktur ama güzeldir o da. Tepki süresi daha hızlıdır. Paran varsa browne switch daha hoş olur ancak mavi ve kırmızı arasında tercihim kırmızı olurdu.

Hepsinin tepkime süresi aynı.

5 gram farkla challanger olunuyormuş öyle diyolar :D Valla dümdüz bas gitsin diyenlerdenim eğlencesine oynarım ben. Challenger olana kadar ne stres yaşamıştır, ne kanserler :) Oyunu eğlenmek için oynayanlar için anahtara bile gerek yok 20 liralık klavye de yeter
Ben lol oynadımda sıkıldım bıraktım öyle oyunlar bayıyo beni bence de öyle prof. oyuncu değilsen gerekli olan birşey değil ama dersin ki para gani sıkıntı yok alırsın :) Bende şimdi cherry mx blue switch klavye alıcam ama sırf sesi için öyle hissiyatı filen değil yada oyunlarda avataj sağlasın diye değil.

Arkadaşlar steel series apex 100 ve bloody b120 arasında kaldım bloody b120 alırsam bi miktar param cebimde kalıcak kullanan ve ya öneren varmı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı