LoL nasıl bırakılır?

Bırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?

Bırakılmaz başka oyuna sararsan bırakırsın ban yersen bırakırsın.
 
Maçları terk ederek. Yiyeceğin ban sonrası oynayabilmeniz için 20 şer dakikadan 5 kez insanı bekletmek Lolden fazlasıyla soğutuyor. Bu şekilde bıraktım ve sonunda da sildim. (Çıktığın maç için kulağın çınlayacak)
 
Detoks yap.

Dalga geçmiyorum. Detoks deyince aklına bitki çayları falan gelmesin, son zamanlarda çok öne çıkan bi durum özellikle "sosyal medya detoksu" diye aratırsan pek çok veriye ulaşabilirsin. Amacı kendini çok kaptırdığını düşündüğün şeyden en az 3 hafta süreyle uzak kalmak. İstersen 3 hafta sonunda yeniden yükleyip oynayabilirsin. Ama 3 hafta gibi bir sürede oyundan uzakken onun yerine neler koyabildiğini ister istemez fark edince oyuna bakışın eskisi gibi olmayacak. Boş zamanını doldurmak veya gerçekten keyif almak için oynamak gibi kazanımların oluyor. Denedim ve deneyimledim bu dediğim şeyi.

Ayrıca kendi öfkeni cezalandır. Eğer oyun sana keyif vermekten çıktıysa ve kontrolsüz bir öfkeye dönüşmeye başladıysa her bunu fark ettiğinde araya 1 hafta süre koy. 1 hafta asla dokunma. Bir süre sonra eğer gerçekten oynamak sana keyif veriyorsa keyfini bozmamak için eskisi kadar öfkelenmeyeceksin.

İnsanın kendine verdiği sözler birilerine verdiği sözlerden kat kat daha etkilidir...
 
Riot'a ticket atıp hesabını silmelerini söyle, daha sonra da oyunu sil, zaten bir daha sıfırdan hesap kasmaya motivasyonun olmayacağı için tekrardan başlamazsın diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı