LoL nasıl bırakılır?

Bırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?
Tiksinmeden bırakamazsın. Ben Sezon 1 ile başladım oyuna. O zamanlar WarCraft III oynuyordum tabi. Abimle birlikte LoL'ü gördük ve deneyelim dedik. Baya sarmıştı oyun bizi. 10 tam sezon ve 11.sezonun %10'unu oynayıp bıraktık ikimiz de. Çünkü 11.sezonda oyunu cidden hiç ettiler. Gram zevk almadım. 11 sezondur West'te hesabım. Tüm herolar açık. Yüzlerce skin var. Buna rağmen o kadar tiksinmişiz ki belki 3 aydır girmiyoruzdur oyuna. Yalan yok cidden bağımlılık yapıyor. Bu tip bağımlılıkları da genelde tiksinmeden bırakamıyorsun maalesef.
 
Skyrim oyna, saatlerce başından kalkamayacaksın lol möl kalmaz piyasada. Sonra da skyrimi bırakmak için başka oyuna geç, çevir çevirebildiğin kadar döngüyü. :D
 
Bırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?
Oyunu sil direkt ben sınava gireceğim diye bir sildim o zaman 15gb falandı geri de yüklemeye üşendim o gün bugündür oynamıyorum.
 
Kanka ortalama olarak bakıldığı zaman LoL'e 3000 saate kadar vaktimi harcamış biriyim. Seninle aynı durumdaydım lakin şunu fark etmemiz lazım bu bir oyun. Verdiğin değeri kontrol altına aldığın sürece sıkıntı yaşamazsın. Bırakmak konusunda ben Valorant çıktığından beri 5 ay LoL'e girmedim şimdi ise sadece arkadaşlarımla urf girip çıkıyorum. Çok kasmaya gerek de yok. Mutsuz isen zaten eninde sonunda bırakacaksındır.
 
Aynı durumu bende yaşamıştım bundan 5sene önce günde 10saat falan atardım S3 baslamistim yanlış hatırlamıyorsam. Dedigin gibi oyundaki tilt insanlar sürekli saçma küfürler gıcık edecek hareketler alakasız sözler vs. aslında baktığında sadece lolde var bu bence yani sen oyuna giriyorsun neden? Çünkü zevk almak için eğlenmek için ama bırak zevk almayı normal ruh halinden bile daha kotu bi hale getiriyor insani.Bir oyun bana zevk vermiyor normal halinden daha kotu bi duruma sokuyorsa neden buna izin veresin ki NEyse nasıl bıraktigima geçim öncelikle kendimce duşunup içimdeki oynama isteğinin nedenini anlamaya calistim kendime sorular sordum ve sonunda anladım ki aslında sorun dereceli sistemden geliyor. Loldeki sistemde oyun anlayışında eğer ranked atiyorsan her şeyini bırakıp PC başında olman gerekir oyunu öyle bı yapmışlar ki basketbol gibi bi hata yaptıginda sen iyi bile olsan geriye düşüyorsun. silme işlemini önermiyorum bu arada çünkü silersen oynamicam oynamicam diyeceksin ve 2-3gun sonra tekrar yüklersin bende öyle olmuştu ilk basta oyundan zevk almaya bakacaksın nasıl? Oyunda sadece aram veya urf oynayacaksın rankedi unutacaksın çünkü her şey dereceli oyundan geliyor. İkincisi LoL haricinde sadece eğlenmek için başka oyun yükle ama dereceli sistemi olmayacak.ornegin GTA V. Veya cod Battlefieldin single player hikaye modları
Dediğim gibi artık oyunları zevk için oynaman lazım ve bırakmak istiyorsan ilk basta dereceliyi asla ve asla oynama dereclide herkes tryhard ve bağımlı kişiler oyuna sadece kufretmeye gelen insan bile var bana göre bırakmanın ilk anahtarı dereceliyi bırakmaktır. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir emin ol.Ayrica ruh halinin daha iyi olması açısından günlük veya haftada birkac defa yürüyüşler ve bisiklet surebilirsin sana kalmış orası bu taktiklerin aynisiyla 5sene önce bırakmıştım bida da bulasmadim benim halimi görsen beynim calismaz hale gelmişti sınava girmiştim uniyi kazandım daha sonra bütün sene LoL.oynadim bida sınava girdim barajı gecemedim. Psikologlara bile.gittim.Unutma dereceli tehlikeli bölge.
Umarım iradene soz geçirip birakabilirsin
 
Ben Dark Souls 3'e başladım oynamadan duramıyorum. O sadelik oynanış vurucu aksiyon. LoL çinlilere geçti bir ara sanırım çok bozdu. Doğu dandikliği bulaştı oyuna bir oyuna giriyorum havai fişek patlıyor sanki ekranda. Souls öyle mi 2, renk var oyunda baskın siyah ve kırmızı. Yani demem o ki çivi çiviyi söker.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı