LoL neden bu kadar popüler?

Oyun grafik değildir, grafik oyun değildir. Çok basit.

Oyunlar grafikleri ile ölçülseydi bunca zamandır oyun sektörü diye bir şey olmazdı. 20 sene önce de oyun oynuyordum, o zamanlar grafik bir kriter bile değildi ki bence hala değil.

Ayrıca bugünkü oyunların atası diyebileceğimiz 90'ların oyunlarına bir dönün bakın. Hala aynı taban üzerinden gidiliyor, hala o oyunların taklitleri yapılıyor, hala onlar örnek alınıyor.

Dikkat ederseniz Multiplayer modu olan oyunların sayısı ne zaman artmaya başladıysa oyunların kalitesi de o zaman düşmeye başladı. Eskiden oyunun satılması veya oynanması için kaliteye, hikayeye ve oynanışa değer veren firmalar şu an Multiplayer moduna yüklenip oyunun kendisini bir kenara bırakabiliyor.

Son düzenleme:
Ağlayabilirsin. LoL P2P oyunu değil.

Hiçbir oyunda eğlence grafikle bağdaştırılamaz. Saçma bir soru sormuşsunuz. LoL’ü sevmiyorum ama sadece oynamayı sevmiyorum. Oyunun kendine has bir dünyası var. Bu yüzdendir ki zevk veren bir oyun. Papers Please’in grafikleri de kötüydü ama GTA V’ten daha zevkliydi benim için.

LoL kadar saçma grafikleri berbat bir oyun nasıl hala popüler olabilir?
Söylemleriniz saçmalıktan ibaret. Şahsen LOL'den zevk almıyorum fakat neden zevk aldıklarını anlayabiliyorum. Özünde stratejiyi bile hissedebileceğiniz, mekanikleri bol olan bir oyun. Grafikleri de berbat falan değil. Saçma söylemlerinizi kendinize saklayınız. Teşekkürler.

LoL P2W değil sadece istiyorsan karakterlere kostüm alıyorsun gerçek parayla o da zaten kutulardan falanda çıkabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı