LOL OTP olmalık top lane Hero'su

TR sunucusunda ölmeden duramıyorlar bro. Bilmiyorum milleti ne dürtüklüyor ama sürekli fight yapıyorlar. Bot gibi ölüp ölüp koridora koşuyor, kendisine level farkı atmış adamla hasar takasına girip yine ölüyorlar. Sonra başlıyor jungle farkı diye zırlamaya. Halbuki karşı jungle uğramamıştır bile oraya. Kontrol totemi almazlar 75 gold verip, oyunun bedava verdiği totemi atmaktan acizdirler ama takır takır klavyeden ona buna küfür etmeyi chat yapmayı bilirler. Aziz Nesin %60 demişti ama az bile söylemiş. TR sunucusu primatlar vaktini geçirsin diğer sunuculardan uzak dursun diye yapılmış. Başka açıklaması yok. Neyse sinirlenmicem.
Tr sunucusunda banlattırmak en büyük zevkim hemen caps alır ticket atarım oyun sonu ekranı falan beni sarmıyo ticket atar keyifle çayımdan bir yudum alırım bu arada onlarıda darlıyorum :)

Lane'de aşırı Derece'de güçlü. LVL 3'te 2V1 atıyordum Main'dim. Late'de de güçlü bir karakterdir. Heim benden değil dersen irelia öneririm.
Sadece otp olunca rahat rank kasılıyor.
TR sunucusunda ölmeden duramıyorlar bro. Bilmiyorum milleti ne dürtüklüyor ama sürekli fight yapıyorlar. Bot gibi ölüp ölüp koridora koşuyor, kendisine level farkı atmış adamla hasar takasına girip yine ölüyorlar. Sonra başlıyor jungle farkı diye zırlamaya. Halbuki karşı jungle uğramamıştır bile oraya. Kontrol totemi almazlar 75 gold verip, oyunun bedava verdiği totemi atmaktan acizdirler ama takır takır klavyeden ona buna küfür etmeyi chat yapmayı bilirler. Aziz Nesin %60 demişti ama az bile söylemiş. TR sunucusu primatlar vaktini geçirsin diğer sunuculardan uzak dursun diye yapılmış. Başka açıklaması yok. Neyse sinirlenmicem.
Gold en iyi elodur. Dediklerinizin en az olduğu elodur. Plat, Diamond ise otp ve egoludur. Tr'de düzgün oynayacaksan dia1, grandmaster eloda oynayacaksın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı