LoL'de hile olmamasına rağmen hesaplar perma ban yiyor

asvo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, LoL'de hile kullanmadığım halde (bilgisayarımda hile yok) 6 hesabım da sürekli olarak perma ban yiyor. Bu durum art arda oluyor. Örneğin, bir oyunda ilk hesabımla oynarken oyun içinde hata alıyorum, sonra tekrar hesabıma girdiğimde 'perma banned' mesajını alıyorum.

Merhaba, LoL'de hile kullanmadığım halde (bilgisayarımda hile yok) 6 hesabım da sürekli olarak perma ban yiyor. Bu durum art arda oluyor. Örneğin, bir oyunda ilk hesabımla oynarken oyun içinde hata alıyorum, sonra tekrar hesabıma girdiğimde 'perma banned' mesajını alıyorum.
Bilgisayarında LoL'ün hile olarak algıladığı birşey vardır

Virüs taraması yapın olmazsa format atın.

Klasik Riot Games hile kullananlara değil kullanmayanlara ban atar millet canla yayında hile kullanır hileyi pazarlar ama hakkıyla oynayanlar ban yer.

Kaspersky indirdim tam tarama yaptım ama bir şeyde çıkmadı 7klık hesabım gitti.

Maalesef ben açılacağını sanmıyorum ticket atsanız bile botları cevap verecek İstanbul'daki riotgames binasında çalışanlar beleşten resmen para kazanıyor.

Klasik Riot Games hile kullananlara değil kullanmayanlara ban atar millet canla yayında hile kullanır hileyi pazarlar ama hakkıyla oynayanlar ban yer.

Ticket açtım 4 tane çözüldü olanarak atıyorlar ama geri dönüş yapmıyorlar ben de tekrar tekrar açıyorum bu konu ile uğraşacağım.

Maalesef ben açılacağını sanmıyorum ticket atsanız bile botları cevap verecek İstanbul'daki riotgames binasında çalışanlar beleşten resmen para kazanıyor.

Katılıyorum.

Evet ticket attım ama bc botu cevap veriyor 10dk sonra da çözüldü olarak görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1738494009524.png

Bu arkadaşta benimle aynı konuda bana da geri dönüş yapılmıyor şimdi bende bir tane daha ticket açacağım bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı