LoL'de kazanmak imkansız

2 alametin sizi karşı ormancıdan XP bakımından çok fazla öne çıkartığınıda söylemek gerek.

+ Olarak eğer barikatları alabilirsen çok daha fazla öne geçersin. Hatta mümkünse Pantheon gibi uzaklara gidebilen bir Hero aldıysan ormana bir koridorda kuleyi yıkmaya yardım bile edilebilir.

Orman oynarken ejder almadan önce ejdere yakın olmayan camplerini kesinlikle temizlemen lazım. Karşındaki oyuncu iyiyse camplerini temizler+ alamet bile alır ve bedavadan öne geçmiş olur.

İngilizceniz varsa bu videoyu izleyin Elite hakkında bu videoyu buldum. Güzel videoymuş. Bu taktikle vladimir oynarsanız emin olun golddan çıkarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Irmağa aşığım sürekli oluyor bana ben jung oynarken sırf takıma yardım etmek için laneden ayrılamıyorum tamam ormanıma girilmiyor eyvallah ama ona rağmen adamlar ölüyor sürekli kule kalmıyor ve ormanım direk yol geçen hanına dönüyor. Haliyle artık oyun geri dönülmez bir yola çıkıyor. Ben bu durumlarda eğer sürekli odak yemezsem kulelere oynarım. Başka türlü çevrilmiyor. Eğer suikastçı Hero oynamıyorsam mecbur kulelere oynuyorum. Ve mecburumda. Ama tabii wr çok daha saçma halde olduğu için 3 ejder var ve ejderler belli bir sürede kesilmezse direk kadim ejdere geçiyor. Dakika 6.30 da barikatlar kalkıyor. Çok saçma halde şu anda wr. Haliyle daha zor oluyor oyun. PC alabilsem geçeceğim normal LoL'e. Off dedirtiyorlar cidden. Hele karşıya Lee Sin alıyorlar bir tek o Hero'yu çözemedim vallaha. Adama ne yaparsam yapayım çok rahat kesiyor beni. Full tank kasmış olduğum Shen'i bile çok rahat kesiyor. (Shen Q Skill'i ile hasardan geri kalmıyor bu arada) ama ona rağmen adam çok rahat kesiyor. Neyse bu konu başkasının ağlama duvarıydı ben ağlamayayım.

@Irmağa aşığım sürekli oluyor bana ben jung oynarken sırf takıma yardım etmek için laneden ayrılamıyorum tamam ormanıma girilmiyor eyvallah ama ona rağmen adamlar ölüyor sürekli kule kalmıyor ve ormanım direk yol geçen hanına dönüyor. Haliyle artık oyun geri dönülmez bir yola çıkıyor. Ben bu durumlarda eğer sürekli odak yemezsem kulelere oynarım. Başka türlü çevrilmiyor. Eğer suikastçı Hero oynamıyorsam mecbur kulelere oynuyorum. Ve mecburumda. Ama tabii wr çok daha saçma halde olduğu için 3 ejder var ve ejderler belli bir sürede kesilmezse direk kadim ejdere geçiyor. Dakika 6.30 da barikatlar kalkıyor. Çok saçma halde şu anda wr. Haliyle daha zor oluyor oyun. PC alabilsem geçeceğim normal LoL'e. Off dedirtiyorlar cidden. Hele karşıya Lee Sin alıyorlar bir tek o Hero'yu çözemedim vallaha. Adama ne yaparsam yapayım çok rahat kesiyor beni. Full tank kasmış olduğum Shen'i bile çok rahat kesiyor. (Shen Q Skill'i ile hasardan geri kalmıyor bu arada) ama ona rağmen adam çok rahat kesiyor. Neyse bu konu başkasının ağlama duvarıydı ben ağlamayayım.

Lee Sin off tank kassa bile match up çok basit oluyor. Yılan dişi ve zaun zincir kılıcı aldıktan sonra rahatça dövüşebiliyorum.

Lee Sin off tank kassa bile match up çok basit oluyor. Yılan dişi ve zaun zincir kılıcı aldıktan sonra rahatça dövüşebiliyorum.

Wr de o itemler yok işte.

@Irmağa aşığımolan itemler bunlardan ibaret.

Bir de işin kötü kısmı Shen'in ad ile güçlenen skilleri yok. Haliyle zırh delme kassa sadece e hasarı artacak ki o bile cana bağlı olarak artıyor (ekstra ilave can) ve zırh delme veren ve aynı zamanda can veren item yok oyunda (kara balta hariç) ki kara balta 6 stack ile %24 zırh kırıyor. Ve bu Shen için çok uzun bir zaman oluyor.

Q desen büyü hasarı vuruyor. Tek artabile skill o ve büyü nüfuzu ile güçleniyor. Ama adam malmortius aldığı zaman gerçekten işim çok zor oluyor. Shen'i çok seviyorum sırf bu yüzden oynuyorum sürekli ama karşıma Lee Sin gelince oyun bana zehir oluyor. Xin xao bile bu kadar çok karşıma çıkmıyor. En azından Lee Sin gibi sürekli kaçmıyor oradan oraya top gibi fırlatmıyor. Adam gibi meydan okuyor. Lee Sin oradan oraya gittiği için haliyle durduramıyorumda.

Neyse konu nereden nereye geldi yahu 🤣

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-07-30-22-18-04-993_com.riotgames.league.wildrift.jpg
    Screenshot_2022-07-30-22-18-04-993_com.riotgames.league.wildrift.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2022-07-30-22-18-02-830_com.riotgames.league.wildrift.jpg
    Screenshot_2022-07-30-22-18-02-830_com.riotgames.league.wildrift.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-07-30-22-17-52-831_com.riotgames.league.wildrift.jpg
    Screenshot_2022-07-30-22-17-52-831_com.riotgames.league.wildrift.jpg
    132,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2022-07-30-22-17-50-526_com.riotgames.league.wildrift.jpg