OrchiiX
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
20/2 vlad var rakipte dakika 25. şimdi bu maçı kaybettiğim için rank düşeceğim rank maçımdı. Ancak kendi kötü oynayışım yüzünden düşmüş oluyorum.Tahm Kench, Vladimir, Cho'Gath'e öldü hepsine 4'er kez ve oyundan çıktı. Mükemmel bir adam ya
![]()
Sonra da gelip kötü oynadığın için o elodasın dediklerinle kafayı yiyorum.
20/2 vlad var rakipte dakika 25. şimdi bu maçı kaybettiğim için rank düşeceğim rank maçımdı. Ancak kendi kötü oynayışım yüzünden düşmüş oluyorum.Tahm Kench, Vladimir, Cho'Gath'e öldü hepsine 4'er kez ve oyundan çıktı. Mükemmel bir adam ya
![]()
Az önce Jungle oynadım. Bir takım geldi var ya deli olursun. Herkes toksik. Amumu Jungle oynadım. Gayet iyi gidiyordum. 5/1 falandım. Abi botta ejder hakkında tartıştık bot küfür etmememe rağmen ettin deyip bana salça olmaya başladılar. Mesela alamet aldım alameti açtım bota adam alameti aldı mide gidip braktı. Sebebini sordum küfür etti. Yani bu tiplerle mi Win alacaksın? Sonra da kötü oynuyorsun diyorlar. Bende en iyi çözümü uyguladım. Tamam madem takımca bana düşmansınız buyurun kazanın deyip ne TF'ye gittim ne ejder aldım ne de rakibi öldürdüm sadece farm yaptım ve kaybetmelerini bekledim. Deneyin gayet keyifli oluyor. Hepsi size toksiklik mi yapıyor sebepsizce gidin farm yapın salın oyunu. Feedlemeyin ama takimi 4vs5 brakın. Sonra kuzu oluyorlar bazen sonuna doğru lütfen oyna diye.
Son düzenleme: