LoL'den 2. kez ban yedim

Evet, nefret söylemine girer. Cezası da direkt 14 gün ban. Önceden 14 gün banlandıysanız perma banla sonuçlanır.
Karşımdaki kişinin Atatürk'e laf atmasına daha doğrusu küfretmesine sonunda dayanamayıp cevap yazdım. Sadece "Yunan" yazıp bıraktım ve ceza aldım. Normalde cevap vermezdim, hata ben de kabul ediyorum ama işte ağzı olan konuşuyor. O yüzden herkesi muteleyip oynamak en iyisi. 14 gün ban yedim sadece ondan sonra da ban yemedim, yiyeceğimi de sanmıyorum.
 
Hocam yanlış anlaşılmasın iyi olmuş demiyorum da; insanların eşyalarına ve oynayışına karışanlar ana bacı sövenlerden daha çok can sıkıyor, yazı miktarına da bakınca oyun boyu bol bol konuştuğunuz görülüyor, riot haksız da sayılmaz hani.
 
Lol oynuyorsanız chati kullanmamayı öğrenmelisiniz. Tuhaf gelebilir bu yazdığım ama mantıklı olan bu. Siz yazarsınız o bir şey yazar siz cevap verirsiniz. Bir bakmışsınız oyunu bırakıp birbirinize yazar hale gelmişsiniz. Sadece ping atın. Bir harf bile yazmayın. Elinizden geleni yapın olmuyorsa olmuyordur. Oyuna başlarken item almadan önce /sustur all yazıyorum. Herkese tavsiye ederim.
 
2. kez 14 gün ban yedim üstelik bu sefer küfür de etmemiştim. Dikkatli olun, siz yemeyin. Eskiden sadece küfre ban atıyorlardı, artık aptal vs. deyince de ban yiyorsunuz.
He, olay ne derseniz; ben Hecarim jung oynuyordum. Aatrox da carp alıp trollüyordu, bir de sövüyordu vs. Ben de aptal, git karşıdan al vs. gibi şeyler yazdım. Benim ban yemiş olmam biraz üzmedi değil.

Eki Görüntüle 1191283
Oyunu bırakmak için bir fırsat hocam, çok geç olmadan bırakın ve acılarınız sonlansın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı