LoL'e başlanır mı?

Arkadaşlar hata yapıp hayatımı sonunu getirmek için LoL'e başlanır mı?

Not: Hayatımda hiç LoL oynamadım. Sizce oynanır mı?

Önünde iki seçenek var. Ya LoL'e başlayıp 3 yılını heba edeceksin ya da normal olan hayatına devam edeceksin. Eğer LoL'e başlamayı seçersen ilk önce oyunu öğrenmen lazım. En iyi mentaldeki kişi 7 8 ayda ortalama bir oyuncu olur. Sonra iyi oynadığını düşünüp rank girmeye başlayacaksın. Sonra yavaş yavaş toksikleri ciddiye almadığını düşünerek rank maçları atacaksın. Bir baktın 150 maç atmışsın ama gümüşten çıkamıyorsun. Sonra videolar izlemeye forumda konular açmaya başlayacaksın. Rank çıkmaya çalışırken takımına gelen trollere, karşıya gelen smurflere sövmeye başlayacaksın. LoL'e başlayalı 2 yıl olmuş bir bakmışsın oyundan zevk alamıyorsun ama kendini oynamak zorunda hissediyorsun. Artık bakkala gitmeye bile üşenmeye başladın. Arkadaşların artık seni bir yerlere çağırmıyor. Evde ailenle yaşıyorsan senin neye dönüştüğünü görmüşler. Artık hayatına çekidüzen vermek istedin. Önüne iki seçenek çıkacak. Ya LoL'ü bırakıp hayatın tadını çıkaracaksın ya da LoL'e devam edip o 3 IQ trollerden biri olacaksın. Seçim senin.
 
LoL'den ziyade çok kaliteli oyunlar var ve günümüz için konuşacak olursak LoL'ü hayatın boyunca hiç oynamadıysan başlamana gerek yok. Hikâyeli oyunlara yönelebilirsiniz, daha eğlenceli olacağını düşünmekteyim. Hiç değilse çoluk çocukla uğraşmazsınız.
 
Oyun kötü değil. Hatta beraber girebileceğin birkaç arkadaşın çok keyif alırsın. Tek girdiğin zaman denk gelen oyunculara bağlı olarak sinirlenebilirsin. Tavsiyem Flame yapanı sessize alıp oyuna devam etmen
 

Geri
Yukarı