Oyunu öğrenmesi zor sadece 1 ay civari Wild Rift oynamıştım. Bir de oyun değişebiliyor mesela bir ara lolculer 1 gecede cahil kalmışlardı itemler değişti diye.
Arkadaşların varsa oynayabilirsin ama arkadaş yoksa hiç indirme ilk defa oynayacagin için öğrenmen uzun surecek ve ozmana kadar sıkılacaksın. Bağımlı olman muhtemel çünkü bu oyun bi kere sardimi bırakılmıyor ,ara veriliyor . Bazen tr kitlesi olduğu için kanser olup belkide oyunu sileceksin bazen adam teklemek, penta atmak felan çok güzel gelecek çok egleneceksin. Ciddi oynamamaya bak biraz troll biraz ciddi alışana kadar öğretici video izle yoksa kotu oynar küfür yersin. Şimdiden geçmiş olsun Allah sabır versinHayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?
Başlamayın, bütün hayat enerjinizi alır götürür. Şahsen anabolik madde alsam LoL oynamaktan bin kat daha iyi olacağına inanıyorum.
Başlanır.Ama iradene sahip çık,bağımlı olma oyuna.Tadında bırakıp milleti dinlemezsen güzel oyun.Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?
Arkadaşların varsa oynayabilirsin ama arkadaş yoksa hiç indirme ilk defa oynayacagin için öğrenmen uzun surecek ve ozmana kadar sıkılacaksın. Bağımlı olman muhtemel çünkü bu oyun bir kere sardimi bırakılmıyor, ara veriliyor. Bazen TR kitlesi olduğu için kanser olup belki de oyunu sileceksin bazen adam teklemek, penta atmak falan çok güzel gelecek çok egleneceksin. Ciddi oynamamaya bak biraz troll biraz ciddi alışana kadar öğretici video izle yoksa kotu oynar küfür yersin. Şimdiden geçmiş olsun Allah sabır versin.
Kesinlikle yapmalısın yoksa moral motivasyon kalmazAynen arkadaş doğru diyor bir 5 seviye olana kadar oyunu öğrenene kadar her oyun ilk iş /sustur all yazın chate rahatınıza bakın.
Sorun da burda oyun akıl sağlığı falan bırakmıyor, kazanmak için 30dk-60dk emek verdiğinde oyunda 4 kişi feedleyip herkes birbirine küfredince, koridorlara troll şampiyonlar alınınca, ailevi değerlerine küfür gelince sakin kalıp eğlenebiliyorsan lol tam sana göre bir oyun, yoksa başlaman sende zihnen ve ruhen negatif etki bırakacaktır. Bu arada @Katy Perry arkadaşın dediği tiplerden var ancak oyuncuların sadece %10luk bir kısmı öyle.Çoğu insan LoL'e başlayanların bağımlı olacağını, asosyal birine dönüşeceğini falan filan düşünüyor. Bence akıl sağlığı yerinde olan biri eğlenmek için girip oynayıp çıkar, oyun sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.