LoL'e başlanır mı?

LoL fazla sevmesemde dora güzel yayıncı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyuna alışabilirim diyorsanız arkadaşlarla beraber sarabilir TR de oynayacaksaniz karşıya mute atıp keyifli bir sekilde oynayabilirsiniz bence.
Biraz vakit alicak ama öğrenmeniz.

Oyunu öğrenmesi zor sadece 1 ay civari Wild Rift oynamıştım. Bir de oyun değişebiliyor mesela bir ara lolculer 1 gecede cahil kalmışlardı itemler değişti diye.

İtemler değişse bile itemlerin mantığı çok değişmiyor cahil kalma olmamıştı da her yamada 3 bug geliyor 2 bug düzeltiyorlar.

Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?
Arkadaşların varsa oynayabilirsin ama arkadaş yoksa hiç indirme ilk defa oynayacagin için öğrenmen uzun surecek ve ozmana kadar sıkılacaksın. Bağımlı olman muhtemel çünkü bu oyun bi kere sardimi bırakılmıyor ,ara veriliyor . Bazen tr kitlesi olduğu için kanser olup belkide oyunu sileceksin bazen adam teklemek, penta atmak felan çok güzel gelecek çok egleneceksin. Ciddi oynamamaya bak biraz troll biraz ciddi alışana kadar öğretici video izle yoksa kotu oynar küfür yersin. Şimdiden geçmiş olsun Allah sabır versin

Başlamayın, bütün hayat enerjinizi alır götürür. Şahsen anabolik madde alsam LoL oynamaktan bin kat daha iyi olacağına inanıyorum.

Yok hocam ya LoL güzel oyun eğer kendi iradeniz varsa. Herkes toplum gazına gelip bağımlı oluyon hayatın kalmıyor gibisinden laflar ediyor. Hayat bıraktırmayacak kadar oynadıysanız neden grandmaster değilsiniz hocam. Size özel değil bu dediğim genel konuşuyorum size denk geldi.

Hocam LoL'e bulaşmayın LoL oynayan birkaç tanıdığım arkadaş var ve şu anki akli dengeleri eskisine göre pek iyi değil ama oynamak istiyorsanız da Almanya sunucularında oynayın Türkiye sunucularına bulaşmayın.

Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?
Başlanır.Ama iradene sahip çık,bağımlı olma oyuna.Tadında bırakıp milleti dinlemezsen güzel oyun.

Arkadaşların varsa oynayabilirsin ama arkadaş yoksa hiç indirme ilk defa oynayacagin için öğrenmen uzun surecek ve ozmana kadar sıkılacaksın. Bağımlı olman muhtemel çünkü bu oyun bir kere sardimi bırakılmıyor, ara veriliyor. Bazen TR kitlesi olduğu için kanser olup belki de oyunu sileceksin bazen adam teklemek, penta atmak falan çok güzel gelecek çok egleneceksin. Ciddi oynamamaya bak biraz troll biraz ciddi alışana kadar öğretici video izle yoksa kotu oynar küfür yersin. Şimdiden geçmiş olsun Allah sabır versin.

Aynen arkadaş doğru diyor bir 40 seviye olana kadar oyunu öğrenene kadar her oyun ilk iş /sustur all yazın chate rahatınıza bakın.

Son düzenleme:
Çoğu insan LoL'e başlayanların bağımlı olacağını, asosyal birine dönüşeceğini falan filan düşünüyor. Bence akıl sağlığı yerinde olan biri eğlenmek için girip oynayıp çıkar, oyun sonuçta.
Sorun da burda oyun akıl sağlığı falan bırakmıyor, kazanmak için 30dk-60dk emek verdiğinde oyunda 4 kişi feedleyip herkes birbirine küfredince, koridorlara troll şampiyonlar alınınca, ailevi değerlerine küfür gelince sakin kalıp eğlenebiliyorsan lol tam sana göre bir oyun, yoksa başlaman sende zihnen ve ruhen negatif etki bırakacaktır. Bu arada @Katy Perry arkadaşın dediği tiplerden var ancak oyuncuların sadece %10luk bir kısmı öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı