Lumia 1520 vs Samsun Galaxy S5

Öyle bir şey olucağını sanmıyorum çünkü Microsoft Nokia'yı alalı neredeyse yıl olucak ama cihazlar Nokia markalı bence olmaz.Olsa da Nokia kullanıcılarını çileden çıkarır he eğer olsa bile Lumia 930 Microsoft markasıyla çıkardı bence özetle olmaz efendim yapmaz Satya abimiz :D

Yav Değişiyor Dediğin Yine Cihazinin Markası Nokia Olacak Hoş Değişmeyecek Son Çıkanlar Değişecek O Kadar Onun Harıcınde Sorun Olmayacak Zaten Microsoftun Yazılımı Destekde Verecektir İllaki

Hayır. "NOKIA" artık kullanılmayacak. "Lumia" kullanılacak sadece. Tedarikçi firmalarına önümüzdeki ay için "NOKIA" ismi yerine "Microsoft" isminin kullanılacağını belirtmiş. Daha nasıl izah edebilirim bilmiyorum. :)

:)

Evet , o konu da haklısın ama bu değişiklik NOKIA ismini gölgede bırakacaktır. Mesela Lumia 1520 için bundan 1-2 sene sonra insanlar "Ölü marka" veya "bitik telefon" gibi yakıstırmalar da bulunabilinecek. Sahibi telefonu satmak isterse hüsrana uğraması çok tabii.

Şimdi baktığım başka bir sitede mayıs ayından sonra hiç bir telefonun NOKIA ismiyle üretilmeyeceğini beyan etmiş. Risk almaya değmez. :)

Hayır efenim değişmeyecek size çok güvendiğim bir site linki atarak bu haberin gerçekliğini teyit edebilirsiniz ki bu site de windows phone hakkında hemen her kaynağı araştırarak haber yapıyor bir lumia kullanıcısı olarak Microsoft dan mail aldım mailde hiçbir değişiklik fark etmeyeceğimi hemen hemen herşeyin aynen devam edeceği yazıyor.Yani artık Nokia; Microsoft’a direkt olarak bağlı olan birnevi özerk mobil bölümü olacak.Ayrıca cihazların üzerideki isim olan Nokia’nın bütünüyle Microsoft olması ihtimal mümkün görünmüyor.Yani Nokia tamamen bağımlı/bütünleşmiş bir şirket olacak ve Lumia, Asha ve X serisine devam edilecek.
Nokia satışı ile ilgili eposta gönderildi | Windows Phone Haber
Nokia'nın satışı 25 Nisan'da tamamlanıyor | Windows Phone Haber

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı