M&B Warband başkan kayıp

Katil_Civciv136

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i7 13700h, RTX 4050, 2Tb M2 Ssd, 32Gb Ddr4 Ram
Meslek
Öğrenci
M&B Warband jelkala şehrini aldım ve Artimenner'i başkan yaptım. Sonra jelkala şehrini kaybettim, artimenner gitti. Nerede bilmiyorum geri gelmedi han, han dolaşıp gezginlere sordum ama nafile. Nasıl bulabilirim Artimenner'i?

Dosya Ekleri

• 20221029011205_1.jpg
    20221029011205_1.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleyen: Moderatör:
2 olasılık var:

1- Artimenner esir düştü.

2- Esir düşmedi.

Eğer esir düştüyse şehir zindanında gözükür. Orada gözükmüyorsa şehri kuşatan lordun ordusunda esirdir. Eğer orada da yoksa en son köle tüccarına sor.

Onda da yoksa esir değildir. Esir değilse 21 gün bekle. 21 gün sonra herhangi bir şehirde bulabilirsin.

M&B Warband jelkala şehrini aldım ve Artimenner'i başkan yaptım. Sonra jelkala şehrini kaybettim, artimenner gitti. Nerede bilmiyorum geri gelmedi han, han dolaşıp gezginlere sordum ama nafile. Nasıl bulabilirim Artimenner'i?
Esir düşmüş olabilir, bir handa köle tüccarını bul tutsaklardan birinin fidyesini vermek istiyorum de Artimenner'i seç. Esir düşmemişse gezginlerden birine yoldaşlarımdan birini arıyorum diyip Artimenner'i seç, hangi şehirin hanında olduğunu söylerler.

Artimenner esir alınmış. Düşman kalelerini araştırın ve zindandan kurtarın. Aramaya ilk Jelkala'dan başlayın. Gardiyanla konuşun. Anahtarı alın ve o bayılmadan çıkartın. (Bayılmadan kastım, düşmanlar ona vurmasın yoksa bayılır.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı