noctua
Megapat
Evvela standart bir insan olarak iletişimimi beynimle sağlar, başka türlüsünü yapanlarla da diyaloğa girmekten kaçınırım.Lafı nerenle anlıyorsun be kardeşim; adam hile kullanacağım zamanlarda sıfır hesap açıp onda kullanıyorum demiyor, kullanacak olsaydım öyle yapardım diyor. Duyar kasmaya yer arıyorsunuz.
İkinci olarak ben soru soruyorum, duyar "kasma" ile pek alakası yok yazdığımın. Fazla "kasıp" illa duyar bu yazdığın diye diretirseniz de eğer: vatandaşın bahsettiği şey hile kullanmak ve ben oyunda denk geldiğim hileci herkese, bana yaşattığı olumsuz tecrübeden dolayı küfrediyorum. Yani hayatımı olumsuz etkileyen bir davranış varsa ortada, sizin tabirinizle duyar da kasarım küfür de ederim.
Üçüncü olarak, vatandaş geçmişte hile kullandığını söylemiş, şimdi de kullanacak olsam "gider yeni hesapta MİS gibi açarım" (ve dolayısıyla insanların oyunlarının içine ederim) diye ballandıra ballandıra anlatıyor. Buradan açıkça anlaşılan, bu vatandaşın hileye yaklaşımının, hileye kesinlikle karşı olan insanlarla aynı olmadığı.
Son olarak, geçmişte hile yapmış ve şimdi de yapabileceğini söyleyen birisini savunur pozisyonda olmanız, sizin de benzeri görüşte olduğunuz şüphesini uyandırmaya müsait fakat cevap hakkı doğmasın diye buna değinmeyeceğim.
Yani bana tekrar yazmazsanız iyi olur.