Maç esnasında OW ban yedim

Lafı nerenle anlıyorsun be kardeşim; adam hile kullanacağım zamanlarda sıfır hesap açıp onda kullanıyorum demiyor, kullanacak olsaydım öyle yapardım diyor. Duyar kasmaya yer arıyorsunuz.
Evvela standart bir insan olarak iletişimimi beynimle sağlar, başka türlüsünü yapanlarla da diyaloğa girmekten kaçınırım.

İkinci olarak ben soru soruyorum, duyar "kasma" ile pek alakası yok yazdığımın. Fazla "kasıp" illa duyar bu yazdığın diye diretirseniz de eğer: vatandaşın bahsettiği şey hile kullanmak ve ben oyunda denk geldiğim hileci herkese, bana yaşattığı olumsuz tecrübeden dolayı küfrediyorum. Yani hayatımı olumsuz etkileyen bir davranış varsa ortada, sizin tabirinizle duyar da kasarım küfür de ederim.

Üçüncü olarak, vatandaş geçmişte hile kullandığını söylemiş, şimdi de kullanacak olsam "gider yeni hesapta MİS gibi açarım" (ve dolayısıyla insanların oyunlarının içine ederim) diye ballandıra ballandıra anlatıyor. Buradan açıkça anlaşılan, bu vatandaşın hileye yaklaşımının, hileye kesinlikle karşı olan insanlarla aynı olmadığı.

Son olarak, geçmişte hile yapmış ve şimdi de yapabileceğini söyleyen birisini savunur pozisyonda olmanız, sizin de benzeri görüşte olduğunuz şüphesini uyandırmaya müsait fakat cevap hakkı doğmasın diye buna değinmeyeceğim.
Yani bana tekrar yazmazsanız iyi olur.

Yani sizi hile kullanmaktan alıkoyan en önemli şey hesabınızın değeri, öyle mi?
Dostum, hile kullanıyorum boş hesapta demedim ki ben sana. Hile kullansa idim gider yeni hesap açar orada kullanırdım dedim. Kimse kaybetmeyi göze almadığı bir hesapta hile açmaz.
Smurf oynuyorsan artık ban sebebi haberin olsun. Kimseyi aşağılayıp hakkına girmezsin artık.

Karakter meselesi.
Ne yani DMG-LE oyuncusu fresh hesap (unranked, prime) ile oynayamaz mı şimdi?
Evvela standart bir insan olarak iletişimimi beynimle sağlar, başka türlüsünü yapanlarla da diyaloğa girmekten kaçınırım.

İkinci olarak ben soru soruyorum, duyar "kasma" ile pek alakası yok yazdığımın. Fazla "kasıp" illa duyar bu yazdığın diye diretirseniz de eğer: vatandaşın bahsettiği şey hile kullanmak ve ben oyunda denk geldiğim hileci herkese, bana yaşattığı olumsuz tecrübeden dolayı küfrediyorum. Yani hayatımı olumsuz etkileyen bir davranış varsa ortada, sizin tabirinizle duyar da kasarım küfür de ederim.

Üçüncü olarak, vatandaş geçmişte hile kullandığını söylemiş, şimdi de kullanacak olsam "gider yeni hesapta MİS gibi açarım" (ve dolayısıyla insanların oyunlarının içine ederim) diye ballandıra ballandıra anlatıyor. Buradan açıkça anlaşılan, bu vatandaşın hileye yaklaşımının, hileye kesinlikle karşı olan insanlarla aynı olmadığı.

Son olarak, geçmişte hile yapmış ve şimdi de yapabileceğini söyleyen birisini savunur pozisyonda olmanız, sizin de benzeri görüşte olduğunuz şüphesini uyandırmaya müsait fakat cevap hakkı doğmasın diye buna değinmeyeceğim.
Yani bana tekrar yazmazsanız iyi olur.
Dostum yeni unranked noprime hesapların maçlarını biliyorsun değil mi? 5 Yoldaş maçında 7 tane hvh oyuncusu vardı. O yüzden sana orada mis gibi açarım diyorum. Millet nonprime hesapları hvh için kullanıyor sadece.

Benim burada bahsettiğim şey ben neden bu banı yiyorum eğer herhangi bir şekilde hile programı kullanmadı isem? Hayır VAC yesem okeyim tamam bilgisayarda bir program vardır sıkıntı yaratmıştır ama yok abi. OW yemiş bırakmış hesap.

HvH : Hack vs hack olarak geçen bir terim. Millet desync anti-aim, ragebot ve tickbase shift tarzı exploitler (fakeduck, doubletap, hideshots) kullanarak olabildiğince fazla hile kullanıyorlar.

Hatalı olan Overwatch banlar hatta VAC ban bile kalkabiliyor Steam destekle iletişime geçin.
Günlük kaç VAC ve Overwatch banın kalktığını takip etmek için Site.
Ha bu arada, nereden iletişime geçeceğim? Banım hakkında destek kısmına geldim bir şeyler yazdım ama ticketıma cevap gelmeyeceğini belirttiler.

1689750537147.png

Son düzenleme:
Oynayamaz. Olması gerekenden daha düşük rankta oynadığını tespit edip banlamışlar seni geçmiş olsun.
Peki iyi güzel de mesela adam oyuna ara vermiş ise veya önceki hesabı çalınmış vs. ise yeni hesap açıp oynamaya çalıştığında ne olacak? O adam hiç oyun oynayamaz ki o zaman.

Steam desteğe nasıl erişebilirim bu arada? Banım hakkında bilgi vermek istiyorum tarzı bir şey vardı ona bastım herhangi bir yanıt vermeyeceğiz gibi bir şey attılar bana. Email mi atmam lazım? Lazım ise nereden?

Oynayamaz. Olması gerekenden daha düşük rankta oynadığını tespit edip banlamışlar seni geçmiş olsun.

Alakası yok benim hesabım globaldi oyunu bıraktım sonra ara ara girip 1 maç atarak hesap DMG'ye düştü, şimdi ben yeniden başlasam smurflemiş mi olacağım :)
Ayrıca benim operasyonlarda oynadığım 14 hesap vardı hepsini de kastım neden ban yemedim?
Bahsettiğin kuralı kanıtlayan Steam yazısı var mı?

Alakası yok benim hesabım globaldi oyunu bıraktım sonra ara ara girip 1 maç atarak hesap DMG'ye düştü, şimdi ben yeniden başlasam smurflemiş mi olacağım :)
Ayrıca benim operasyonlarda oynadığım 14 hesap vardı hepsini de kastım neden ban yemedim?
Hocam steam'e nasıl ulaşabilirim bu konu hakkında? Destek kısmında "Your recent game ban" kısmına tıklıyorum oradan ticket attım yanıt vermeyeceklerini söylediler.
1689773088548.png

Verdikleri yanıt :
1689773113899.png

Aim ve vision assistance zaten smurf olan bir elemana denilebilir. Mousenin scroll bind'ı ile de arka arkaya 3 kere bhop atabiliyorum. Arka arkaya bhop rekorum 4. 2020 civarında yapmıştım. Muhtemelen oradan aldım other unfair assistance kısmını da.

Şu overwatch dosyalarını xp gelsin diye evet evet diyip geçenlerin kafasına oklava ile vurmak istiyorum.

Hocam nasıl ulaşılacağını bende bilmiyorum sadece kaldırabildiğine emin olduğum için bilgi vereyim dedim. Geçmiş olsun umarım kaldırılır.

Steam topluluk kuralları 2 ay önce güncellendi, sana bir şey kanıtlama gibi bir zorunluluğum yok gidip kendin bak. Aynı hesapta oynadığın için istersen Silver 1'e düş yine de ban yemezsin. Gidip yan hesap açıp smurflersen ve tespit edilirse o hesabın ban yer bu kadar basit.

Al paşam sen zahmet etme. İyi rank kasıp başkalarının hakkına girersiniz bu saatten sonra. :D

Dosya Ekleri

• resim_2023-07-19_175317558.png
    resim_2023-07-19_175317558.png
    85,3 KB · Görüntüleme: 129
Olayı anlatmadan önce klavyenizi elinize alıp "kaRdeşim hiLLe kapPat" tarzı yanıtlar vermeyin. İnsan gibi konuşalım.

Bugün yoldaş maçı gireyim dedim ve ikinci yoldaş maçımda oyunun ortasında tak diye Overwatch ban yedim. Global cooldown yazıyor üstte ve "This account is permanently untrusted" tarzı bir şey yazıyor. (Hesap kalıcı olarak güvenilmez demek.) Bu arkadaş Overwatch ban demek oluyormuş ve profilde de şu anda 1 oyun yasaklaması şeklinde gözüküyor.

Eğer hile açmış olsa idim VAC cezası almaz mıydım? VAC cezaları hile olduğu zaman veriliyor ancak ben sadece Overwatch almışım. Bu durum Overwatch izleyenlerin verdiği karardan dolayı olabilir mi? DMG-LE arası oynayan birisiyim normalde. OW izlemek için gerekenler GN1 olup 150Win almak olduğundan dolayı nova oyuncuların verdiği yanlış kararlardan ban yemiş olabilir miyim?

Ayrıca iki defa ban yedim. Maçtan attı, ban yediğimi gördüm ve 20 dakika sonra bir kere daha Overwatch ban yediğimi gördüm. VAC değil, Overwatch ban. (SteamDB'den kontrol ettim. VAC değil harbi harbi Game ban yani Overwatch ban yemişim.)

Bilgisayarda bırakın CS'yi başka oyunlar için hile dosyaları bile yok. Temiz format falan atıldı sisteme. Bu ban Steam'den nasıl "appeal" edilir? Desteğe yazdım bana otomatik bir cevap verdiler ve "Destek mesajına cevap vermeyeceğiz" tarzında bir şey dediler. (Sadece 2 sene önce falan bir hile açmıştım çok eski bir hesapta, ama üstünden yaklaşık 10 kere temiz format geçti. Telefon numarası falan da aynı değil. Hesapta Steam Guard bile aktif değil. Bu hesabın ilk sahibiyim ve hiç hile açılmadı.)

Hesabım 660 saatte. Toplam olarak 3000-4000 saat CS:GO sürem var. Eskiden korsan olarak CS 1.6 falan oynuyordum. Orada da bir 2000 küsurüm vardır.

Teşekkür ederim.

Not: Az önce CS:GO'yu geri açtım ve oyuncu raporlamamdan dolayı ban yiyen kişiler olduğu için teşekkür mesajı geldi. Çok komik. :D

Hile kullanıp kullanmadıgını söylemeye çalışıyorsun en çok ona gülüyorum 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı