MacBook vs Gaming Laptop

Dünyanın en zengin şirketi Apple. Ürünlerini satmayı biliyor. Ben hangisi daha iyi diye düşünmeye başladım.

Hangisi daha iyi ne demek kime göre iyi neye göre iyi? Ben PC ile uğraşmak istemiyorum kolay kullanım istiyorum diyen biri için Mac daha iyi ya da ben her şeyi özelleştirmek istiyorum diyen biri için PC daha iyi. Yani sizin gibileri anlamakta zorluk çekiyorum size göre iyi olan bir sistem herkese göre iyi olmak zorunda mı?

Hangisi daha iyi ne demek kime göre iyi neye göre iyi? Ben PC ile uğraşmak istemiyorum kolay kullanım istiyorum diyen biri için Mac daha iyi ya da ben her şeyi özelleştirmek istiyorum diyen biri için PC daha iyi. Yani sizin gibileri anlamakta zorluk çekiyorum size göre iyi olan bir sistem herkese göre iyi olmak zorunda mı?
Batarya olarak MacBook seviyesine yaklaşan yok. Ya da M1 MacBook içerisinde fan yok mesela. İphone telefonları gereksiz pahalı bence fakat iş bilgisayar kısmına gelince Apple cidden işin hakkını veriyor bana göre.
Dünyanın en zengin şirketi Apple. Ürünlerini satmayı biliyor. Ben hangisi daha iyi diye düşünmeye başladım.

Şu anda biriktirmeye başladım. Onu alacak param daha yok. Birkaç shop yapmaya çalışacağım ve benim bilgisayarım kötü. Dalga geçiyormuşum gibi olmasın; gidip internet Cafe'lerde birkaç shop yapmaya çalışacağım. Sizce bunu yapmak doğru mu?
Fiyatlar artacaktır hocam. MacBook sizin kullanımınız için daha iyi fakat bence para biriktirmeniz uzun sürecekse daha uygun bir ürün bakmanız. Çünkü Apple ürünlerinin fiyatı düşmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı