macOS neden hep Windows'tan daha iyidir?

macOS işletim sistemli Mac bilgisayarlar çok pahalı abi 😁
Hiç işe yaramıyor değil, işe yaradığı noktalar da oluyor. Mouse pad olarak on numara mesela.

1666356450210.png
 
macOS sadece belli başlı cihazlara özel olarak geliştirilen bir işletim sistemi. Windows gibi tüm sistemleri destekleme gibi bir amacı yok. Uygulama pazarında da aynı şekilde. Kendi cihazlarına özel olarak işletim sistemi yaptıkları için cihazlarına koydukları özel işlemciler ve kontrolcüleri çok rahat bir şekilde kontrol edebiliyorlar ve bu da daha stabil bir ürünün ortaya çıkmasını sağlıyor.

Windows'un en büyük eksisi grafik arayüzü. Antialiasing yapamayan bir işletim sistemi kendisi. Windows'tan sonra Mac veya Linux kullanırsanız fark edersiniz ki görüntü çok daha net oluyor. Windows hiçbir zaman net görüntü sunamıyor. Bunu aylarca birçok farklı bilgisayarda denedim ve kesinlikle Windows antialiasing yapamıyor.

Hocam o kadar hakılısınız ki bu yorumu gördükten sonra Zorin OS yükledim ve farkı gerçekten gördüm.
 
Bu Apple fanboyları hayatımda gördüğüm en objektiflikten yoksun kullanıcılar. Linux'a tapan tiplerden hiçbir farkınız yok odanıza alın elma posterlerini aynanın kenarlarına yapıştırın bir tane kamera koyam olsun AYYfon 13 bir tane daha ekleyem biraz da CPU'yu arttıram biçem bir 14'e 57000 TL. iMac yapayım dünyada enayi çok elma logosundan sonra bayarlar o kadar parayı.

Bozulan bir cihazı yaptırmak için cihazın aynı fiyatını baymak nedir ya her ergen kızda görüyorum IPhone'ler, MacBook'lar daha donanımı bilmiyorlar ki sırf elma logosu var diye alıyorlar, bunlara 4 GB RAM'li ofis laptopu bile fazla.
 
Bu Apple fanboyları hayatımda gördüğüm en objektiflikten yoksun kullanıcılar. Linux'a tapan tiplerden hiçbir farkınız yok odanıza alın elma posterlerini aynanın kenarlarına yapıştırın bir tane kamera koyam olsun ayyfon 13 bir tane daha ekleyem biraz da CPU'yu arttıram biçem bir 14'e 57000 TL. iMac yapayım dünyada enayi çok elma logosundan sonra bayarlar o kadar parayı.

Bozulan bir cihazı yaptırmak için cihazın aynı fiyatını baymak nedir ya her ergen kızda görüyorum IPhone'ler, MacBook'lar daha donanımı bilmiyorlar ki sırf elma logosu var diye alıyorlar, bunlara 4 GB RAM'li ofis laptopu bile fazla.

Dostum ne bu hiddet bu celal ya sende ya tabii ki Apple pcleri pahalı işletim sistemleri de Windows gibi çöplük değil yani, nerede ucube eklenti, çakma program varsa Windows uyumlu, yöneticisi Bill Gates bile sevimsiz bir adam sakin ol kral :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı