Mahalle bilgisayarcısı gibi konuşuyoruz

Bilgisayarın çok soğuktu işlemci donmuş. Ben de işlemciyle soğutucuyu söktüm. Sonra format attım. Artık bilgisayarın işlemcisi yok. Güle güle kullan.

Olay bir ay önce geçiyor. Q serisi bir işlemci ararken E8400 var demişti sayın abimiz. Tam tav olmuşken fiyat nedir dedim. Bekliyorum ki 70-80 bir şey diyecek. 350 TL demez mi? Sıfır falan mı dedim. Yok ama çok temiz dedi. Dedim abi kalsın sağ ol. Dolap'tan 40 TL'ye sipariş ettim E8400'ı şu an kullanıyorum.

Aklıma birşey gelmedi ama bir olay yaşadım. Ekran kartımız yanmıştı, bilgisayarcıya götürdü abim. Adam neredeyse hiç birşey yapmamış ekran kartı yanmış diyip ekran kartını çıkarmış ve bunun için abimdne 5 tl almış. 4 yıl önce falan yaşandı bu olay. Yani o zamanlar bir çocuk 5 tl'ye bir sürü şey yapabilir insafsız herif! Bir ekran kartının yandığını söyleyip çıkardığın için 5 tl alınır mı? Yolla gidelim işte bre vicdansız. Haram olsun. :D

Konuda olay yavaştan şuraya doğru gidiyor:

O ne lan. Senin neyine lan bilgisayar kullanmak. Ver bilgisayarını fazla o sana. Geç içeri hazırlan sigaram bitsin geliyorum.

Bilgisayarcılar canavar değil arkadaşlar. Korkmanıza gerek yok bu kadar. İçlerinde işini düzgün yapanlar da var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı