Mahallemde sürekli ses var

CHRİS W4LKER

Decapat
Merhaba arkadaşlar bugün size esenlerin ne kadar kötü bir yer olduğunu anlatacağım. Ben bebekliğimden beri esenlerde oturuyorum. Hatta bendende eski. 21 yaşındaki ablam doğmadan önce annemler buraya taşınmışlar. Ve artık kaldıramıyorum burayı. Aşırı derecede kötü, bir yer. Sürekli kavga oluyor silah sesleri oluyor. Ve bir asker uğurlamaları var ki, buranın o tarafı meşhurdur. Saat 18'den beri asker uğurlamak için şarkı açmışlar, saat şu an 21:37 ve halen devam ediyor şarkı sesleri bağırma sesleri. Ben ailemi özellikle ve özellikle bin kere uyardım. Sakın ben askere giderken beni böyle uğurlamayın çok küfür yeriz diye. Ben o kadar sövdüm ki bu insan dışı varlıklara; artık edecek küfür bulamıyorum. Başka hangi küfürü etmedim acaba diye düşünüyorum. Artık dayanamıyorum başım ağrıdı kusucam resmen midem bulandı. Hem hoparlörü son ses vermişler hem aşırı derecede basslı. İnsanın beynini de yer kulağınıda sağır eder bu ses. Allah belalarını versin diyorum. Allah'a her gece dua ediyorum bir an önce taşınalım artık şuradan diye. Bıktım çünkü dayanılacak gibi değil. Binadakiler de öyle. Bir ara kavga oldu. En üst kattakiler hadi çabuk çabuk çabuk diye aşağıya öyle bir indiler ki bina sallandı. Bu acelelerinde sebebi kavgayı izlemeleri. :) çıldıracağım ya, sinirden gülüyorum resmen. Hatta sadece kavgada değil bazen gece 3'te bile. Acelesi olmasalar bile öyle bir iniyorlar ki titreyerek uyanıyorum artık ne oldu diye. Annemde korkuyor çünkü 2 üst katımızda kanser olan anneannem var. Bir ara gece 2 de beyin kanaması geçirdi ambulans falan gelmişti. Annemde sürekli panik halinde ona mı bir şey oldu diye korkuyor. Sonra bu olduklarını anlayınca rahatlıyor kadın. Allah esenlerdeki tüm insan dışı varlıkların belasını versin. Bakın şu an bu konuyu yazarken bile hala ses geliyor. Hem şarkı sesi hem korna sesleri hem bağırışma sesleri. Öleceğim artık aşırı sinirliyim midem bulandı yemin ederim şu seslerden. :( insan dışı varlıklar. Neyse içimi döktüm biraz rahatladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Esenler'in neresinde oturuyorsunuz? Ben de Esenler'de oturuyorum dediğiniz gibi ara sıra benim bulunduğum yerde de böyle şeyler, çok can sıkıcı maalesef. Biz de taşınmak için üniversiteye geçmemi bekliyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı