800m doların çöpe atılması siyasi malzeme olmayacaksa ne olur bilemedim.Bu Anka park siyasi rant için heba ediliyor resmen.
Halkın vatandaşın çıkarı için kullanmak oraya yapılan yatırımı kurtarmak yerine siyasi şov malzemesi ediliyor sürekli.
Mansur Başkan'ı severim ama vatandaşa sorma için biraz sıkıntılı bence bu tarz olaylar için herkes siyasi bakacaktır.
2009-2015 yılları arasında Ankara’da yaşamış biri olarak Melih efendinin yaptıklarını savunanın aklımdan şüphe ediyorum. Adamın harcadığı(yendiği-yedirdiğini) paralarla küçük bir ülke alınırdı.@tugoli 800 milyon dolar, söylemesi bile zorken hocam giden paranın haddi hesabı yok.
800m doların çöpe atılması siyasi malzeme olmayacaksa ne olur bilemedim.
Hiç gittiniz mi nolur klasik savunma tavrını bırakın AKP bile saldı bu adamı. Ben gittim gördüm. Neresini ne yapacaksın dinazor kuyruğundan kaydırak mı yapacaksın hocam. Bir halta benzese yıllardır çürümezdi. Alanı imkanları farklı şekilde kullanmak daha mantıklı.O kadar yok o park ama gerekirse 100 bin TL olsun neden heba olsun. Değerlendirelim kafasındayım ben.
Sırf siyasi çıkar için halkın parasını tekrar çöp etmeye ne gerek var? Yıkacağına yeşilikler içinde gene lunapart gibi kullan değerlendir işte.
Değerlendirip kazandırmaya çalışıp bakın düzelttik diyerek bir başarı sağlayarak siyaset yapsalar mesela?
Ben bu tarz söylemleri yanlış buluyorum. Yok Ankapart'ı yıkarız. Yok iktidar olursak sarayı yıkacaz yok şu projeyi durduracaz şuraya el koyacaz. Kanal İstanbul'u iptal edecez gibi söylemler olmuyor bence.
Hiç gittiniz mi nolur klasik savunma tavrını bırakın AKP bile saldı bu adamı. Ben gittim gördüm. Neresini ne yapacaksın dinazor kuyruğundan kaydırak mı yapacaksın hocam. Bir halta benzese yıllardır çürümezdi. Alanı imkanları farklı şekilde kullanmak daha mantıklı.
Bari Melih Gökçek için aldığınız maaşı heba etmeyin diğer konularda daha prim çıkar.
nasıl değerlendireceğiz acaba? Park çürüdü çürüdü
Çünkü orası 1 hafta öncesine kadar belediyenin yetkisi altında değildi. Mansur Yavaş'ın oraya müdahale etme hakkı yoktu.Çünkü ne işletiyor ne işlettiriyorlar orayı benim anladığım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.