Mansur Yavaş'ın adaylığı kesinleşiyor

/*Bu konuda taraf belirtilmemiştir*/

Muhalefet kulislerinde dolaşan bilgiye göre millet ittifakının Mansur Yavaş üzerinde mutabık olduğu yönünde haberler geliyor. İyi parti millet ittifakını Mansur Yavaş için ikna etmeye çalıştı. Kılıçdaroğlu ucu açık konuşarak kendini yem haline getirdi. Zafer partisi ve memleket partisi de yüksek ihtimal yavaş'ın adaylığı sonucu seçime katılmayacak. Mansur Yavaş ise uzlaşma sonucunda adaylığı kabul edeceğini söyledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kime devredileceği şu anda belirsiz. Yani seçim millet ittifakı, cumhur ittifakı, emek ve özgürlük ittifakı (HDP) arasında gerçekleşecek.

Kaynaklar:



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
O geliyorr.
 
Seçimde hiçbir şansı kalmamışken şimdi aday olmaması için sadece Anayasa gerekmiyor sanki.
Rezil olmaya o kadar hevesli olacak, dokunulmazlığını kaybedecek cesarete sahip mi dersiniz?
Rezillik diyorsunuz da hocam, AKP'nin oy oranı şu anda bile CHP'nin yıllardır ulaşamadığı seviyede. Ne olursa olsun altılı masanın karşısında siyasetin kitabını yazmış Recep Tayyip Erdoğan var. Düşünüldüğü kolay bir seçim olacağını sanmıyorum.
 
Seçimde hiçbir şansı kalmamışken şimdi aday olmaması için sadece Anayasa gerekmiyor sanki.
Rezil olmaya o kadar hevesli olacak, dokunulmazlığını kaybedecek cesarete sahip mi dersiniz?
Eğer YSK'dakiler Erdoğan'ın kazanamayacağına kanaat getirirlerse "şimdi anayasaya aykırı olarak adaylığına onay verirsek sonra yeni gelenler bizi yargılar" diye düşünüp şok bir şekilde kırmızı kart gösterirse nasıl olur?
 
Aday kesinlikle İmamoğlu olmalı istanbulu 2 kere kazanan ve çoğu ülkeden kalabalık bir yeri tecrübe etmiş kişi en mantıklısı o olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı